Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just Cause 3 nincs feltörve, van erre egy reddit topic valahol, azt érdemes követni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.08.23. 11:34:19
Magról tölthető a Conspiracy verzió.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.23. 11:28:26
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kinek a pap,és kinek a paplan.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.15. 07:27:06
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
cryengine 3 van alatta ?
Amúgy nagyon szép csak egyvalamitől félek,hogy olyan fos lesz mint a kettő.
Ott is volt dir dur.
Csak itt nem értem mi a sztori.
Felkeltem azt puffogtattam a sok torzszülöttet.
Valami szuper katona lehet vagy mi.
Úgy sprinteltem,hogy egy gombnyomásra 120 al sprinteltem XDD
Na meg egy két ütés azt repülnek a dögök.
Amúgy nagyon szép lett.
Csak a retinámat ki égette a Mars légköre 😄
Ti meg jönnétek és áh faszom a "greater good"-ba, tönkreteszik pár napra a szórakozásomat, brühühü
csak közben azt nem veszed figyelembe, hogy ezek nélkül még többeknek szar a szórakozásuk?
<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.12. 12:32:55
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egyedül a Pecs,és a DLC ket töltöttem le.
Megérte az árát.
Azt mondom egy olyan játék amelyiknek értéke van,és jó azt meg veszik.
Akik félnek,hogy feltörik jogosan félnek,mert annyit is ér a játékuk.
Én egy 10 est olyan játékra adok ki aminek normális Multija van!
Itt a Tom Clancy's The Division.Megvettem.
Az összes DLC meg szerzem hozzá.
Ki adtam 12 rongyot.
Miért is?
Mert van normális Story,és multi módja.
Amúgy észre vettem Denuvo védelem miatt nagyon megfogyatkoztak itt a hozzá szólások itt sg én <#idiota>#idiota>
Amúgy valami tetszik meg veszem fél áron mikor lecseng.
Addigra foltozás,és DLC is megvan hozzá 😊
Addig meg marad a warez.
2. Azért nem vagyok ellene a wareznak, mert így is elég szép összegeket tesznek zsebre a nagy kiadók, ugyanúgy mint a zene és filmiparban is betegre keresik magukat - inkább a kicsiket támogatnám viszont azoknak másolásvédelemre se futja. Witcher 3-at másolásvédelem nélkül is le lehet akárhonnan szedni mint egy free game-t mégis megvettem. Hogy miért? Mert megérdemli a fejlesztő.
Azt hittem legalább olyan jó lett mint a három 😞
Uborka szoft akkor itt abba is hagyta.
Mondjuk a második is szar volt,de a hárommal feltörtek,és a néggyel ami klisés volt a három után,de valami tartalom még volt benne.
Szóval egyszerűbben arról van itt szó feltevés szinten, hogy ha nem akarják a D-s emberek, hogy működő kalóz verzió legyen, akkor le kell lőniük a szervereiket, aminek a következménye, hogy a legit játékosok sem fognak játszani, amíg újra nem megy az online aktiváció.
Így alapvetően a Denuvo fogja lehetetlenné tenni a játékot a vásárlóknak is, vagy pedig hagyja a kalózokat is játszani. Szép kis csapda, ha igaz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.11. 09:58:26
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.11. 09:29:48
bár én előrendeltem az új Deus ex-et, kívánom neki, hogy sikerrel járjon
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Far Cry Primal-on meg uplay védelem van. Valószínű, hogy azt meg teljesen más módszerrel lehet törni, mint a steam-et, szóval arra se számítanék a közeljövőben.
Állítólag nem csak Denuvo védelmet tartalmazza,de neten van pár fájl is.
Igaz ezt könnyebb megoldani elég csak patch formájában,vagy bemásolni a fájlokat a fő könyvtárba,de egy biztos én most azt beszerzem eddig a kettőn kívül mindegyik meg van 😊
A TR is meg veszem.
A Doom4 egy fos.
Semmi story csak felkelek azt lövök mint a barom.
Grafika szép.
A JC 3 nem ismerem.
Nem kötött le egyik rész sem.
Mind kettő átmenetileg fel volt törve csak net függő volt.
A steam dobott egy frissítést,és a kódokat megváltoztatták.
Azóta nem lehet velük játszani. 😞
Doom4 annyira nem érdekel inkába a FC Pr
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem csak én verem teli a tpokikot utánam is legalább két oldalt szét offoltak.
A topik gazda rájuk is szólt 😄
Milyen Nick néven vagy ott ?
Utoljára szerkesztette: kasa85, 2016.08.11. 08:34:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* Scomcomputers the future of computing!*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lehet annak készült 😄
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.10. 01:55:17
Tudják ,hogy foltozni tudják a Denuvo védelmet.
Meg vártak pár AAA címet,és elkezdték fel törni.
Gondolom meg ki tapasztalták mit mire,és mit hogyan kell csinálni.
Ha a működését megismerjük valaminek akkor könnyebb feltörni.
Hiába tapasztják be meg lesz valahol a rés mindig.
Olyan hülyeséget,hogy feltőrhetetlen játék XDD olyan nincs!
A Titanic ra is azt mondták elsüllyeszthetetlen.
Azt kapott az oldalába egy jéghegyet azt annyi.
Ott is voltak hibák.
A védő reteszek nem voltak megfelelőek.
Csak hasonlítom a védelemhez.
A védelemnek sem volt megfelelő a reteszei.
Amúgy lassabban süllyedt volna el,ha frontálisan neki megy.
A Denuvo is ilyen.
Viszont elsüllyedt volna csak kétszer annyi időbe került volna mintha oldalról kapta volna a sérülést.
Frontálisan neki mennek lassan,de biztosan feltörik,és nem egy címmel fognak előállni !
Nem hülyék!
Megvárnak pár játékot addig szépen a védelmet nem annyira foltozzák,és hoppá mint most egyből jönnek a trükkök.
A rohadt Steam befoltozta,de a TMR megoldotta.
Doom4 et én csesztem el.
Offline módból Online módba indítottam le szedte a patchet,és annyi.
Még a védelem előtt amit most foltoztak be raktam fel.
Egyből tiltottam annál a játéknál az online kapcsolatot.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.09. 16:29:09