• Bandicoot
    De a denuvonak egyetlen nagy köze van: az hogy akik úgy vélekednek a steam-ről és a többi platformról mint én azok messze elkerüljék a pc gamingot,vagy várjanak a törésre ha valami mégis érdekel.
    Téged nem zavar - sokakat meg igen. Mióta nincs lehetőséged pc-n eladni/elcserélni ahogyan a kiadók/fejesztők köpnek az én jogaimra úgy én is köpök az övékre. MINDIG letöltöttem a játékokat és miután pár óra game alatt meggyőződtem róla hogy az jó, vagy miután kitoltam és érdemesnek találtam rá,megvettem. Rengeteg játékot a modok tettek fogyaszthatóvá,jobbá - például a bethesda egyes címeit amik MÉG nem denuvo-val mennek - a csodás denuvo-nak köszönhetően rohad ennyi játék a steam accomon aminek az értéke az összes játékot nézve vagy 200.000 forint még sem kellett a kutyának sem tizedennyiért se. A negyedét se vettem volna meg-nem is toltam végig-pár óra játék után csalódás lett.

Ezeket a lehetőségeket a denuvo elvette. Vakon meg hülye aki játékot "bérel" 10-20ezer forintokért úgy hogy a nyakán is marad a pénzt meg szemetesbe dobta.
    Ha egy kiadó nem tiszteli a vásárlók jogait, akkor a vásárló miért is lesz szar ha leköpi a kiadót és nem veszi meg vakon a termékeit?

De be is fejeztem, a denuvo lassan úgyis elbukik ha meg nem marad a konzol. Nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel a "felfogással", bizony nemhogy n9veli az eladásokat a denuvo ami a tavalyi pc eladásokon is meglátszódott (szart se növelt) hanem inkább még lejjebb is fogja tenni,és inkább pártolnak majd át jópáran olyan platformra ahol nem köpnek a jogaikra (tudom tudom az eula,blabla).
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 22:16:48