Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt mindent megtalálsz, hogy mi kell hozzá. De még nem sokan tesztelték, mert 50 giga a játék ugye.
I met God. She's black
I met God. She's black
......egy okosító linkelt légyszi......
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.08.05. 20:42:24
* Scomcomputers the future of computing!*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Játékfejlesztés jóa, én már csináltam már kis platformert évekkel ezelőtt, de ma már UE4 vagy cryengine motorral még egyszerűbb az élet.
UE4 nagyon jó minden szempontból, rengeteg doksi, tutorial, ingyen assetek vannak hozzá (csak úgy mint Unityhez), de az én szívem a cryengine-hez húz.
Bár ha komolyan gondoljátok nyitni kéne hozzá egy másik topikot! 😊 "SG fórumozók hivatalos játéka" <#banplz>#banplz>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
viszont szerintem elég ebben a topicban az off, kéne egyet nyitni a saját fórumban.
Csak melyik játékkal kezdjük? Valami régit kéne keresni <#fejvakaras>#fejvakaras>
viszont pont ettől lenne érdekes a kísérlet. ja és ne feledjük a steam green lightba beküldés 100$, pont azért, hogy spameket ne küldjenek be, de az igaz, hogy csak egyszer kell kifizetni aztán bármennyi játék beküldhető, meg ha ilyennek megérte 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ingyen kulcsért egy kupac szart is beszavaznak steamre az meg hagyja ,mert neki még több pénz....
Next PC upgrade: 2022
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
mondjuk a péktől sem veszed meg a nyers vagy szénné égett kenyeret, addig a játékgyártóknál simán megveheted sajnos a tanulási folyamatuk elején is az eredményt 😄
Az nem szívbeleadás ,hogy miután kiadtad le se szarod a vásárlokat és lelépsz a p...ba..
Az nem szívbeleadás ,hogy a legotvarabb létező ingyenes engine-re össztákolsz egy 30 perces szart ami kb minden betöltésnél crashel meg kilépked ,de szarsz a népre és lelépsz.Steam-en lévő kb több ezer indie szarból alig van pár száz ami értelmes.
A lényeg legyen benne kártya arra harap a nép.Úgyse játszik velük senki csak a program futtatja a kártyák miatt...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.03. 00:00:35
Aki pénzt akar "maxolni" az denuvozik.....
Nyilván ezek az 500$-os cégek nem fognak denuvot venni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.02. 23:24:02
I met God. She's black
ABZU
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sz'al, megértem, hogy nem kapkodnak a törésekkel sem! <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
(mikor a kínai szövegeket fordítottuk mindig repedésnek fordította a google a cracket)
egyébként állítólag megvan nekik a just cause meg a tomb raider emulator, de nem kapkodják el a publikálást, mert akkor javítanak a védelmen. sztem most az lesz hogy évente egyszer kinyomják a releaset, vagy nem tudom.
szerk:azért hozzám jöhetne crackelni egyet<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.26. 21:31:35
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.07.22. 10:11:28
"ennek meg mi értelme volt egy rakás szar " Pont ez benne a jó ,hogy "egyénre szabott" az egész vagy hogy mondjam. Azt látsz bele amit gondolsz.. Két hét alatt 110k adtak el belőle ami elég szép.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mit össze nem szerencsétlenkednek ezzel a denuvoval 😄
I met God. She's black