• Bandicoot
    Majd ha lesz lehetőség pc-n is arra hogy amit megveszel súlyos tízezrekért (lassan már 20 lesz pc-n is egy játék), azt eladd,elcseréld, akkor majd lehet beszélni arról van-e létjogosultsága a denuvo-nak.
    Hiába 2 óra demó, streamek,gameplay-ek és videók. Számtalan játék volt amikbe én is belefutottam, kiadtam 10-15ezreket és pár óra után töröltem, meguntam. Esetleg végigvittem de soha többé nem veszem elő. Nem. Nem akarom ingyen ahogy az elöttem szóló sem akarja,kár így kiforgatni a szavait. Lehetőséget akarok hogy amit megveszek azt tovább adjam. A Steam ellen már jópár bíróság nyert emiatt pert,mégis leszarják,holott az eu-ban kötelességük lenne biztosítani a megvásárolt szoftver eladásának,elcserélésnek lehetőségét.
    Ingyen a 10 órát...Élve a Deus Ex 2 példával (amit én is beszoptam megvettem steamre-) 10 óra...1000 forint / óra. Eladni nem tudom. Nem volt nagy élmény sem. Vs Witcher 3. 10.000 forintért vettem. És van benne vagy 300 órám - és ez még nőni fog mert szeretem,előveszem,és a jövőben is elő fogom. Jaaa és nincs denuvo. Ki is lehetett próbálni.
    Rengeteg játékom van a steam-en ami áll. Soha többé nem veszem elő. És ami a slussz poén, ha egyszer ne adj isten történne valami a steam-el vagy egyéb digitális platformokkal, gyakorlatilag az eddig is kidobott pénz végképp kidobott pénz lesz mert ott fog állni az összes ember a kidobott pénzzel a háta mögött úgy hogy még szoftvere sincs.
    Gyakorlatilag pc-n ott tartunk hogy az ár megy felfelé, közben amit megveszel azt valójában nem megveszed hanem bérled. Kipróbálásra lehetőséged nulla. És ha nem jön be vagy 1 végigtolás van benne akkor utána törölgetheted ki vele a segged.

Szóval lehet itt messiást játszani, meg az olyan álwarezellenes madarakat olvasgatni mint grebber (az sg legnagyobb warezarca és itt hittérít, nevetséges). De biza én örülök ha a denuvo-nak kampec lesz. Nyert vele bármit a pc ipar? Jobbak lettek az eladások? A nagy lóf*szt. Aki mindenáron warezol az akár 1 évet is kivárt most meg röhög hogy megjött a stuff. A denuvo arra volt jó hogy szopassa a vásárlókat, szopassa azokat akik modokra várnak és szopassa azokat akik kipróbálnának egy játékot hosszabb távon és az alapján mérlegelnének a vásárlásról.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.21. 21:12:10