Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Másrészt ahogy írtam én nem tudom: van aminél növeli, van aminél nem. Én nem feketén-fehéren látok... Csupán szimpla emberismeret és logika alapján nagy valószínűséggel növeli. Van ahol számottevően, van ahol nem. De hogy minél és mennyivel ezt nem tudhatjuk. Ehhez párhuzamos világra lenne szükség. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.07.08. 14:55:11
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.08. 14:49:26
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A lényeget nem érted, de nem is fogod csak hajtod a vak hülyeséget folyamatosan. Persze van olyan, aminek az eladásán nem növel(ne) számottevően, de van amién igen. Nem fekete és fehér a világ.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.07.08. 14:47:05
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
(Mellékesen azért steamen vásárolgatsz időnként ugye.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.07.08. 14:44:08
Anno minden szart (ÉRTSD JÓL MINDEN LÉTEZŐ játékot) lewarezoltam és kb együltő helyembe végigtoltam snit jöhet a következő és így tovább.Most meg nem szedek le semmit se pedig játszanék velük mert mind mind tetszik.
Inkább tolom azokat ami megvan steam-en.
Szóval nálam a Denuvo egy dolgot ért el pörgetem a már megvett játékaimat kifelé...Szóval köszönöm itt is nekik jól jött a dolog.
#585: Nem vagyok mindenki. De aki warezos az megállja aki nem állja meg az csira arcú meg minden más csak nem warezos. Mondhatni szégyent hoz a warezosokra nézve.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.08. 14:44:07
Next PC upgrade: 2022
Vagy gondolj arra, hogy ami Denuvo nélkül 1,5 millió eladott példány lenne az Denuvoval 2-2,5 millió.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.07.08. 14:39:27
(Egyébként nem fog. A vágynál és függőségnél nincs nagyobb úr.)
Az ilyen ember ne hívja magát warezosnak mert lerúgom. Az igazi warezos a végsőkig kitart és vár hátha....
Next PC upgrade: 2022
Az, hogy hibásan jelennek meg játékok, szoftverek eddig is létezett és ezután is fog. Nem ezen múlik és nem köztelező megvenni 0 day semmit sem.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.07.08. 14:24:35
de ezt nem látja be sok fejlesztő, sok meg nem is folytatásban gondolkodik csak egyszeri cím... aztán próbálják 1 év múlva pár dollárért rásózni az emberre, miközben gondolhatod mennyi jut el hozzájuk bundle után... abból is csak a steam keres 😄
Amúgy az is lehet, hogy hosszútávra terveznek a kiadók. Feltéve, hogy nem fogják feltörni, illetve ha fel is törik, be lesz foltozva, így az emberek rá fognak kényszerülni a megvételére. Esetleg történhet az ellenkezője, hogy a játékosok fellázadnak, és nem fognak venni játékokat - nos, annak is meglenne a következménye. 😊 (Bár ez elég valószínűtlen.)
AAA title (bigger 500k units on PC): 100.000 EUR
AA title (smaller 500k units on PC): 50.000 EUR
Indie title (less than 100k units on PC): 10.000 EUR
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.08. 13:16:22
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.08. 13:14:00
Lényegében ezt írta le.
Szóval (elvileg) nem kell hozzá élő netkapcsolat minden egyes futtatásnál, csak a legelsőnél, illetve ha a dekódolásra használt információk megváltoznak.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.07.08. 13:06:09
how_denuvo_works_and_why_its_so_hard_to_crack/czi9vbs
most itt privát és publikus kulcspárról van szó vagy szimmetrikus kulcsról? mert szerintem előbbi.
És valszeg nem is egy kulcspár hanem több. Aki érti, írja már le.
Viszont akkor igaz az a tétel hogy DENUVOs játékot kizárólag élő netkapcsolattal lehet csak futtatni? (a vége felé említik hogy a kikódoló kulcsokat offline is tárolja vmi cacheban, tehát lehet hogy egy darabig elzötyög offline is, nemtom)
"ELI5 version
some code in the exe is encrypted using a key(ex: the beginning of game code), therefore without the special key,that section of game code cannot be decrypted, therefore the game will never run.
when a game begins the activation process, it sends some information to the activation servers such as your unique hardware info. the activation servers will then use this info to encrypt the plaintext key. the activation servers will then return this encrypted key back to the game.
the game now takes this encrypted key, decrypts it using your unique hardware info .the game now has the plaintext key. the plaintext key is then used to decrypt the game code and the game will run normally.
its why when you change your hardware,you need to reactivate. since the game keeps a cache of the encrypted key it received during activation(its in dbdata), when it tries to decrypt it when you launch the game, it will fail since the hardware info used to encrypt the key differs from the hardware info used to try to decrypt the key."
Ez egy része csak, de majd linkelek egyszerű leírásokat róla
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
A legtöbb szopás a warez miatt van (az indokolatlan online feature SP-játékokban, a szar drm-ek). Denuvo-t egy piaci igény kényszerítette ki. Lehet, hogy az eladások nem nőttek, viszont a risk egyértelműen csökkent, nem kel arról beszélni, melyik játék lett toplistás az illegális letöltések között. Arról nem is beszélve, hogy aki nem tudja kivárni az akciót, hanem leszedi a warezt, az akkor is hülye lesz megvenni frissen a játékot, ha tetszik neki. Inkább kivár egy jó akciót és addig tolja a warezzel.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Más kérdés hogy a demók tényleg kellenének. Tudom hogy vannak szöveges reviewek, meg youtubeon gameplayek, meg youtubon videoreviewek, de azt vettem észre hogy nekem vhogy nem segítenek. EGyrészt azért mert egy hype generáció uralkodik éppen (szóval trendből fikáznak vagy istenítenek dolgokat), meg vhogy a revieweken nem jön át a a játékélmény. Úgy vettem észre, nekem kell olyan 4-5 óra egy játékkal amíg kiderül hogy tetszik e vagy sem - utóbbi időben volt jópár játék amit kb ennyi idő után hagytam ott, mert igaz hogy kezdetben nagyon tetszett, de aztán kiderült hogy repetitív, nem változik a gameplay, nincs igazán mélysége stb. Pedig megnéztem róla revieweket, aztán mégse. És némelyik amúgy 50 eurba is fájt volna, akkor most én vagyok a hibás?
Mi lenne akkor, ha a Denuvo-s játékokhoz az ebay-ről vagy valahonnan lehetne egy adott CPU-t kapni (vagy hozzá egy adott géppel) és minden Denuvo-s játékot erre az adott CPU-ra elég lenne feltörni?
Ezzel ugyan venni kellene új, olcsóbb gépet (a memóriát, videokártyát, stb. már te állítanád össze, amilyen igényed van), de így legalább megspórolódna az emulátorfejlesztés.
Szerintetek ez egy jó ötlet, vagy sem?
Vagy nem értünk egyet a témában.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT