• Skylake
    #3
    Hogy is van a tanulság? Aki k*rvának megy, ne csodálkozzon, ha megb*sszák. Minél nagyobb k*rva, annál jobban, és annál inkább meg fogják b*szni.

    Ha valaki olyan sötét, a saját neve alatt a fészen felböfögi amit fel akart böfögni, akkor ne csodálkozzon, hogy utána lehet nyúlni. És utána is lesz nyúlva. Főleg, ha az olyan vélemény, amely a bevettnek tekintett társadalmi konvencióktól, hogymondjam, jelentősen eltér. (És most nem a véleményéről akarok továbbiakban véleményt alkotni.)

    Baromarcúkám, jól beszopta az ostobaságát. Lehet röhögni rajta, én sem teszek máshogy. Micsoda hernyótalpas barom, nem?! Hát, ilyen ez a popszakma kis bogaram, drága Juhos Norbika: most már tudod, ha esetleg a sivító gumiállatkákénál több IQ szorult a kis agyadba, hogy amikor a fészin, vagy máshol a neten elböfikézed magad, teljesen mindegy milyen témában, a cserebogarak halhatatlanságától kezdve, olyan témáért, amelyért most megb*sztak, akkor a net olyan, mintha a Kossuth-on ordítanál, nevedet és személyi adataidat tartalmazó táblával a nyakadban, teljes média és rendőri jelenlét közepette, amelyek a produkciódat elejétől a végéig rögzítik.

    De nem ennek a Norbert nevű baromarcúnak címzem ezt elsősorban. Hanem a fészes kommenthuszárok, nagyipari szelfigyárosok, meredező f*szukat tükör előtt lefotózók, és csajoknak kiposztoló agyhalottak tömegeinek: minden meg lesz rólatok, és higgyétek el: jelenhez számított 20 év múlva ez a nagy exhibicionista megosztósdi már ultra gáz lesz, csak k*rvára nem fogtok tudni mit tenni a múltatok online leképeződésével. Főleg, mivel akkorra a Fész és társai egy az egyben fogják üzemszerűen kiszolgálni különböző kormányzatok legkülönfélébb hatóságainak adatigényeit. Ebben teljesen biztos vagyok.