prezi2#17
Nem igazán szoktam filmeket kritizálni de ezt nem lehet kihagyni. Hát ez egy bazi nagy katyvasz kb 3 könyv plusz egy sw játékból van összelopva, összeollózva. Egy példa az egyik könyv folytatásban (nem nevezem meg melyik mert nem tudom szabad e?) Han és Leia-nak születik egy fiuk akit anakin-nak neveznek (És egy ikerpár Janina és jacen)el és nem ben-nek (Ben majd Luke és Mara Jade gyereke lett azt hiszem) és ő benne is nagy az erő ezért a birodalom maradéka meg is próbálja elrabolni, hogy ő legyen az új sith. A történetben érzésem szerint van egy nagy szakadék mert kimarad az ,hogy Luke tanítványokat keres és kutat a Jedik után ,hogy mi maradt utánuk mint pl a dathomirra lezuhant jedi hajó. Snoke meg szerintem az egyik sw játékból lett véve. Látványt egy kivétellel nem tudok említeni a fénykardos jelenetek is harmat gyengék. A legnagyobb csalódás mégis Luke lett nekem az a kecskeszakállas torzonborz akárki az inkább egy lovagok kora béli hittérítőnek (csak a kereszt hiányzik a nyakából) vagy egy hegylakónak vélném.
Ebben szerintem semmi saját ötlet nincs semmi történet ez egy boci boci tarka se füle se farka. Ezek alapján itt is összehozhatnánk egy folytatást úgy ,hogy mindenki bedobna valamit az általa ismert könyvekből vagy játékokból amit ő jónak vél.
Bocsi minden sw rajongótól én is imádom a sw-t de ez minden csak nem sw.