• kvp
    #4
    Nemi mernoki munkaval meg lehetne oldani, hogy ne csak 1 forgo kar legyen alul, hanem tobb oldalrol, tobb forgo es mozgo fej. Dragabb lenne, de cserebe egyszerubben pakolhato es sokkal hatekonyabb.

    A nem eleg koszos tanyerok kerdesere jo megoldas lenne az automata mosogatoszer adagolos rendszer, ahol tabletta helyett port toltunk a gepbe, ami annyit vesz ki a tarolobol, amennyi a mosogatando cucc merete es koszossaga alapjan szukseges. Persze akkor nem fixprogramu gepek kellenek, hanem intelligensek, ami sokkal dragabb.

    Mindezek mellett en kezzel mosogatok csap alatt, raadasul ha tehetem szivacs nelkul. Tisztabb lesz minden es sokkal kevesebb vegyszer fogy. (raadasul kisebb mennyisegnel meg gyorsabb is, foleg ha meg nem szaradt ra az etel) Viz az tenyleg tobb fogy, de Pesten ebbol pont van boven es ha nem hasznaljuk akkor is atfolyik a varoson, csak a Dunamederben. A mosogatogep az hasznos, csak a mai atlagos konstrukciok egyreszt butak, masreszt akarhogy is pakolunk nem lesz eleg tiszta bennuk szinte semmi csak ha agyonvegyszerezzuk a vizet egy csomo olyan dologgal amit en meg a lefolyoba sem ontok szivesen.