• Normen76
    Nekünk simán ment a püfülés, először felment 4.5 re a tízből, kicsit vártunk és megint felment. Ill. nekem 4.5 nél állt meg elsőre, barátnőmnek felment lvl 1 re egyből és utána állt meg 2.4 értéknél. Nekem nehezebben ment, de kb. öt perc várakozás után tovább vittem és első próbára felment 1 skill fölé. Arra is érdemes figyelni, hogy csak kar stamból üssünk, utána pihenni kell és újra. Nálunk így működött legalábbis. Aztán megpróbáltuk később, úgy hogy raid után kilépéskor püföltök egymást mindig egy kicsit, pár percig amíg volt kötöző az első pár ütésnél gyorsan nőtt, aztán mindig belassult. Súlycipelésre nem mondtam hogy megy vagy, nem, én nem nagyon szoktam sok súllyal mászkálni, ezt nem tudom most hogy viszi vagy nem. És azt sem mondtam, hogy nekem súlycipeléssel ment fel 3-ra a skill. Nem kötelező elhinni amit írok, ahogy érzed :). Megvan nekünk a 3 skill. mindkettőnknek és meglett egy nap alatt de nem szeretnék erről vitatkozni. HA neked úgy jobb érzés akkor nem lett meg nekünk sem :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.14. 16:08:31