• Metalmilitiakid
    A lőszerekkel én is kivagyok rendesen. Pl. szeretem a VSS/AS-VAL-t és tökre örültem a flea market változás előtt, hogy végre meglett a Prapor lvl 2 tudtam venni SP6-ot akkor vmi 380 lehetett darabja és azért az elég erős is. Kb 2 napra rá jött a flea market változás, onnantól csak akkor tudtam venni SP6-ot amikor épp trader reset volt mert kb az összes használható lőszerrel spammelik a flea market-et és azóta már ott járunk hogy már Prapor-nál is 615-be kerül szóval majdnem a duplája így a viszonylag megengedhető árban lévő fun fegyverem is jó drága lett, azt már nem is mondom hogy a 30-as tár is már felment 30k felé hozzá úgy hogy maga a VSS meg 50k alatt kapható.

Az a legnagyobb baj, hogy nem balance-olható a dolog igazából. Vagy az armor lesz kicseszett OP mint egy időben volt, hogy halhatatlan voltál egy LVL6-ban hacsak nem rakétavetővel lőttek(tudom láb meta, de tegyük fel fedezékben álltál), vagy a lőszer lesz OP és mindegy milyen armor-t viszel.
    Esetleg annak lehetne értelme, hogy pl LVL5-6 armor és az M995,Igolnik,BS,M61/62,7.62BP csak Reserve-n lenne található konzisztensen, de ott a Raiderek használnák őket, szóval meg kell érte küzdeni rendesen, máshol meg csak így kb 2% eséllyel. És akkor a LVL4-es armorokkal meg a többi lőszerrel viszonylag kiegyenlítettek lennének a küzdelmek. De ezt a rendszert is tuti átvernék valahogy.