2107
  • Paladin
    A vicc az, hogy egyrészt megy ez a fajta panasz, hogy a high-end lőszereket ritkává, drágává kéne tenni, másrészt meg mindenki fel van háborodva, hogy milyen rohadt drágák a high end lőszerek.

A másik meg, hogy nem tudom, mikor játszottál utoljára, de a páncélok drágítása, és az, hogy a second-tier ammo legtöbbször a megfizethető, egész más dinamikát ad mindennek.
    Vannak top gear-es terminátorok, de sokkal többször találkozol lvl 3-4 armorral.
  • Metalmilitiakid
    Okés, mostantól Scav-el játszom csak, több benne az élvezeti factor :D Amikor ismét kezdés után 2 playert kell lekapnod úgy, hogy 1 tárral spawn-olsz csak az AK-74-be és az is PS és persze a két player meg az új hatchling faj büszke példányai, egyik Klin 1 tárral a másiknál meg 1 gránát. Szerintem szinte semminek nem örültem ebben a játékban még annyira mint amikor ebben a körben találtam 12 T lőszert egy ládában, így lett teljes 16 lőszerem a kör hátralévő részére :D Azt már nem is mondom, hogy csak a Stash-ben jöttem rá az ott virító kulcs árára, azt sejtettem hogy drága, de azt nem hogy ennyire.
    Loot
  • Metalmilitiakid
    De jót röhögtem most istenem. Shorline Scav, Hunter az FMJ-vel, az első 2 percben beszorítottak a város szélén lévő kis 1 szoba+spajz házba 3 player. LZSH Altyn, lézer hegyek, full auto dara és még 4 gránátot is bevágtak rám amivel sikerült nem megölniük, sőt csak 1 karomat verték vörösre amit nemtom hogy csináltak. És még így is voltak olyan buták, hogy 1 ajtó van a házon, amin átdaráltak egy tárat (sejtem, SUPRESSING FIRE!!! felkiáltással, mást nem tudok elképzelni logikusan) és mind a hárman ott álltak elkezdtek tárazni és annyira bután fedezték egymást, hogy kinyitottam az ajtót egyet instant megöltem és még 2. kapott vagy 3 lövést de pont azon volt az Altyn mire ketten együtt lelőttek :D Gyakorlatilag sztem ellőttek rám úgy 120k t lőszerben, 4 gránát, szarrá zúztam az Altyn FaceShield-et szóval az kuka és még 1-et meg is öltem. Mindezért kaptak egy Hunter-t meg kb. 30k-t loot-ban :D Az ilyen halálokért egyszerűen nem tudok mérges lenni, sőt örülök mint az állat xD
  • Metalmilitiakid
    Tudnék egy funky megoldást de sejtem megköveznének érte :D
    Flea market teljesen off, marad a régi a trader-ekkel üzletelsz és ennyi. A beviszem raid-be kidobom elgammázod és meghalunk spawn-on trade az ban értékű lenne (nem szüntetné meg a trade-et, de csökkentené) Mondjuk lenne egy bevezetett limit PMC-re, hogy fegyver árban minimum 20k-t be kell vinned és fegyver nem gammázható, ez csökkentené a hatchling témát. És akkor már csak az maradna, aminek szerintem maradnia is kell, hogy aki 4x annyit időt öl bele a játékba mint te, annak jobb gear-je lesz. Így az End-Game player nem tud minden körre full gear-el menni, mert pl. kifogyott a trader, nincs meg a barter item-je hozzá illetve minden jóval drágább lenne, mert nem a Flea-ről veszed ugye az enyhén sérültet.
    Az tény, hogy ez meg egy gyakorlatilag HardCore Tarkov játékmód lenne, de én kibékülnék vele.
  • Kissssss0 #659
    én értem a problémát, az én ötleteim is csak szimpla gyors példák voltak és nem is szántam őket többnek, de előbb vagy utóbb valamit muszáj lesz kezdeniük a helyzettel, mert ha valamikor is átlép a játék "full relase" szakaszba akkor fel kell majd mutatniuk egy hosszan tartó kiegyensúlyozott fejlődésvonalat ami végig is viszi a játékost a fellelhető felszerelések nagy részén... és nem csak néhány küldetés erejéig.

máskülönben marad a jellemző "hatchetling vs endgame gear player" két véglet, az előbbi nem költ budget gear-re mert minél hamarabb top gear-t akar hogy fel tudja venni a harcot némi eséllyel, az utóbbi meg addig rohangál top gear-ben amíg ki nem fogy a pénzből, így értelemszerűen ö se fogja használni a felszerelések nagy részét, aztán egy csomó cucc fölöslegesen lett lemodellezve és leprogramozva mert egyszerűen semmi "értékük" nincs a játékmenet szempontjából,

nekem főképp ez a problémám a játékkal, ha nem számolom a hamster szervereket meg a hulladék netcode-ot, de ez már más téma.
  • Metalmilitiakid
    A lőszerekkel én is kivagyok rendesen. Pl. szeretem a VSS/AS-VAL-t és tökre örültem a flea market változás előtt, hogy végre meglett a Prapor lvl 2 tudtam venni SP6-ot akkor vmi 380 lehetett darabja és azért az elég erős is. Kb 2 napra rá jött a flea market változás, onnantól csak akkor tudtam venni SP6-ot amikor épp trader reset volt mert kb az összes használható lőszerrel spammelik a flea market-et és azóta már ott járunk hogy már Prapor-nál is 615-be kerül szóval majdnem a duplája így a viszonylag megengedhető árban lévő fun fegyverem is jó drága lett, azt már nem is mondom hogy a 30-as tár is már felment 30k felé hozzá úgy hogy maga a VSS meg 50k alatt kapható.

Az a legnagyobb baj, hogy nem balance-olható a dolog igazából. Vagy az armor lesz kicseszett OP mint egy időben volt, hogy halhatatlan voltál egy LVL6-ban hacsak nem rakétavetővel lőttek(tudom láb meta, de tegyük fel fedezékben álltál), vagy a lőszer lesz OP és mindegy milyen armor-t viszel.
    Esetleg annak lehetne értelme, hogy pl LVL5-6 armor és az M995,Igolnik,BS,M61/62,7.62BP csak Reserve-n lenne található konzisztensen, de ott a Raiderek használnák őket, szóval meg kell érte küzdeni rendesen, máshol meg csak így kb 2% eséllyel. És akkor a LVL4-es armorokkal meg a többi lőszerrel viszonylag kiegyenlítettek lennének a küzdelmek. De ezt a rendszert is tuti átvernék valahogy.
  • Kissssss0 #657
    egyszerűen csak rohadt drágává vagy csak raid alkalmával beszerezhetővé kellene tenni a leghatékonyabb löszereket fegyvereket és esetleg néhány mellényt is, máris megszűnnének az olyan játékmeneti baklövések mint pl a vipe utáni második héten máris használhatatlanná válnak a 9mm fegyverek nagy része, illetve megszűnnének a drasztikus tárgy elértéktelenedések is a bolha piacon, és akkor ez még csak a jéghegy csúcsa volt.

a képességek meg egy hét eltelte után automatikusan csökkennek 0.01%-al ha már nem játszol a játékkal, így ezt a folyamatos elcseszett vipe-ot is kukázni lehetne.

nem hülyeségből van teli a töke a fél közösségnek az állandó vipe-al.
  • Metalmilitiakid
    Azért a wipe első 3-4 napjában csak az a mit mondjak top 5-10% százalék fogja már ilyen rohadt drága cuccokkal tolni, a "casual" azért még nem lesz olyan gazdag.
  • BEAST #655
    Mármint arra a kb egy napra gondolsz, amíg az EoD játékosok összeszedik magukat?
  • Metalmilitiakid
    A wipe után az a legjobb, hogy nem minden player 7N39, M995, SNB és M61 lőszerrel szaladgálm így van értelme felvenni armor-t :D
  • Normen76
    Kösz az infót. Részemről sosem volt problémám a wipeos játékokkal. A legtöbb játékban szükséges a játékmechanika, vagy az egyensúly megtartása miatt. Sőt, sokszor az ember alig várja, hogy nulláról, más úton, más stratégiával kezdhesse újra. Az sem mellékes, hogy a sok hónapja játszó, feltápolt playerek és az éppen a szárnyaikat bontogató kezdők is valamilyen szinten azonos esélyekkel indulnak. Persze a legnagyobb érték, mindig a tapasztalat, de legalább wipe után pár napig nagyobb eséllyel találkozunk hozzánk hasonló rossz, vagy közepes geares playerekkel. Azt sem bánnám, ha holnap lenne :D
  • Kissssss0 #652
    csomagomnak megfelelő kezdő felszereléssel indul mindenki, minden más amit elértél az kuka.
  • Normen76
    Tényleg ez a wipe dolog hogy zajlik. Törlődnek gondolom teljesen a cuccaim, karakterem. Viszont a csomagomnak megfelelő kezdő felszereléssel indulunk, vagy már üres zsákkal, kezdő pénzzel ?
  • Paladin
    Pedig korábban már ennyi idővel wipe után érezhetően kisebb szokott lenni a népesség.

BTW nemrég beszéltünk valakivel az adminságról. Azóta bőven megvan a szükséges hozzászólásszám :)
  • Normen76
    Tényleg nem régóta játszom, de határozottan érezhető, hogy a játékos aktivitás sokkal erőteljesebb mint pl. amikor elkezdtem kb szűk egy hónapja. Fegyverropogás, robbant
    gatás, lövöldözés szinte bárhova megyek, folyamatosan mennek a harcok.
  • Metalmilitiakid
    Szaladtam most 4 Scav Factory-t egymás után próbából és tök furcsa, hogy minden a 4 alkalommal 8 perc körül spawn-oltam be a földszintre a Gate 3 oldalon az Office-ba. Ami még furcsább, hogy 4-ből háromszor még 2 percnél is full auto AK/M4 darálás ment hang alapján laza 60-as tárakkal. Régen ez ennyire nem volt szokás.
  • Normen76
    Valami tényleg nem kerek nálam, most épp játékot nem talál. 25 percnél jár a Matching EU szervereken...
  • Metalmilitiakid
    A wiki azt mondja, hogy Reserve-n nyit egy szobát ahol 5 fegyverállvány van ahol spawn-olhat az összes létező AK-74 variáns és lehetnek mellette fegyver kiegészítők. Ezek alapján azt tippelem, hogy ez az alaksorban lévő mini lőtér vagy mi az isten. Az hogy neked megéri-e a kulcs attól függ hogy jársz-e Reserv-re, ha nem akkor add el.

A gépre meg nekem kb tök ugyanez van, csak Ryzen 5 2600-al és WD SSD-vel helyette a többi kb egyezik és nekem nincsenek ilyen gondjaim játék közben.
  • Normen76
    Customson 35 perc körülire tesz be amennyire emlékszem, de van hogy kevesebb 32 perc. A játék egy 500 Gb-s Samsung 860 Evo-n van, ez egy egész jó SSD-nek számít Sata3 alatt, Egy I7 7700K CPU 5 Ghz-n járatva, mellé 16 Gb. DDR4 3200 Mhz-n, és egy GTX 1080 VGA. Szal szerintem a vas bőven megvan alá. A netem optikai kábelen jön 1000 Mbites vonal. Szal nem értem mi lehet a gond. Esetleg a router. FElírom balszerencsének ezen eseteket. A legjobb tényleg ha nem boszankodik az ember, nevet, legyint egyet és készül a következő menetre :).

Van egy olyan kulcsom amit a piacon közel 600 000 Rubelért el lehetne adni (fogalmam nincs már honnan van és mióta van meg). RB-A0 a neve. A Wikin sok okosat nem tudtam kiolvasni róla, megérné azt én szintemen megtartani ? Vagy ink érdemesebb eladni ?
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.18. 16:52:52
  • undY1ng #644
    Fu te, néha a kib*szott bot scav-ra nem hat a fejlővés és semmi fejvédője sincs, egy BPZ FMJ ammoval... nemár, de kiégetett ez most.
  • Edorn
    Customson két hely tutira van, ahol csak pár lépést kell oldalaznod betöltés után és rálátsz a szomszédos spawn helyre... Railod to Tarkov-nál szívtam meg így, illetve Military base CP-nél... Ja és Crossroads-nál is majdnem rálátni egymásra, csak ott én voltam a gyorsabb, vagy én voltam észnél... :-) De tuti van még ilyen pár... Mondjuk nekem elég kicsik a pályák... Talán Soreline nagyobbacska, bár ott még csak 1-2 alkalommal voltam csak. No meg ez előtt/mellet sokat Hunt-ozok, ott cseppet nagyobbacskák a pályák, lehet csak ezért zavaró itt nekem a méretük kicsit...
  • Metalmilitiakid
    Nem lehet, hogy késve töltesz be ? Milyen in-game időben spawnolsz ? Pl. Customs-ön ha nem nagyon közel a 35 perchez, akkor lehet valamiért lassan tölt be a játékod és azért kapnak el ilyen hamar, mert ő már rég leszaladta a két spawn közti távot mire te meglátod a képet. Egy nagyon gyenge gépű ismerősömnél olyan is volt, hogy már arra ért be, hogy a halál képernyőt látta csak, mert sajnos a karaktered bekerül, csak te nem kapod meg az irányítást és annyira közel spawn-olt egy másik player-hez, hogy az lekapta.
    Szerk1.: Ha van SSD-d és nem azon van a játék akkor szoríts neki helyet, nem foglal olyan sokat és iszonyatos mennyiséget dob a töltésidőn.
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.02.17. 21:45:20
  • Normen76
    Kösz az infót mindenkinek. Ajjjjjj meg sem tudom mondani, hányszor fordul elő velem, hogy bespawnolok és 30 másodpercen belül fekszem, de tényleg, sokszor 30 sincs. Bemegyek, szétnézek, elindulok és egy sárganevű, koronásjelű player leheadshottol azt sem tudom honnan :) Most is nagy nehezen rendbejön a gama, felmegyek, mondom megfogadom a tanácsokat. Amit tudtam legjobb gear, legjobb fegyver, legjobb lőszer, elkötöm kb az összes pénzem és ennyi :) 20 secig élek, de valsz annyi sem volt, tényleg csak kb. körbeforgattam a kamerát hogy hol vagyok :D. :DDD. Ezen már mérgelődni sem érdemes, tényleg :)
  • Metalmilitiakid
    Sokan mondják azt, hogy úgy érdemes, hogy átváltasz egy szerverre ahol még délelőtt van vagy már nagyon éjjel és a 200 ping még mindig jobb mint a desync és player szám is kicsit kevesebb.
  • priluki
    karácsony óta minden este szar.. mikor hazamegy a sok nép és leülne játszani rotty.. vicc kategória.. én este nem is nagyon tolom mert értelmetlen.. ha be is jutok laggol desinc kifagy .. . délelött viszont egész türhető. De belegondoltam aki csak este tud leülni és ennyi pénzt kiadott érte vajon mit szól?!
  • Metalmilitiakid
    Kiírták twitterre meg face re is, hogy megint gond van és dolgoznak rajta. Am ha vmi nagy bugod van vagy fekete a képernyő, ki Alt+F4-elsz és simán van Reconnect gomb. Van pár bug amit csak ez old meg, annyi hogy előtte ha mozogni tudsz akkor jól bújj el és utána csináld, mert addig ottmarad a karid.
  • Normen76
    Eh, próbálkoztam orosz szervereken, Moszkva és Szentpétervár.. de állandóan megszakad a kapcsolat, ledobál, nem enged vissza. Ha meg ki akarok jelentkezni akkor sötét marad a képernyő :(. Gondolom amíg le nem jár a köridő és ki nem jön a scav, vagy player karim ami beragadt addig nem tudok játszani. Itt vannak csak gondok, vagy máshol is akadozik a rendszer ma ?
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.17. 19:25:20
  • Paladin
    Részemről a pvp-ben a fejlődésem csúcsa az, hogy a két éves évfordulóhoz közeledve lassan elmúlt a gear-fear nagyja, és nem jár azonnali kézremegéses adrenalin-rohammal ha másik player kerül a látómezőmbe :)

Egyébként - csak hogy valami konstruktívat is hozzátegyek a témához - ebben nekem a scav körök segítettek legtöbbet. Valahogy így:

PMC-vel mindig az volt, hogy ez most a komoly dolog. Realista, összetett, beleélős játék tud így elkapni. (Régebben EVE volt ilyen érzés.) Feltétlen figyelem, fülhallgató, csend. Kínosan figyelek minden szöget, ahonnan jöhet valaki. Legalább is próbálok. Ha nem vagyok teljesen biztos helyen, kínosan tudatában vagyok, hogy hány olyan irány van, amit nem látok, ahonnan feltűnhet valaki, és végezhet velem. Minél immersive-ebb egy játék, annál rosszabbul viselem a vereséget, úgyhogy itt nagyon fájt mindig.
    Úgyhogy inkább scavezés ezerrel, mert az kit érdekel. Easy come, easy go. Valami video is mehet mellette, vagy zene, mert nem vesszük komolyan. Interchange-en főleg, állat jó zegzugos a pálya, ismerem a cikcakkokat, ha pmc-be futok, többször rázom le őket, mint hogy lelőnek.
    Ez pedig megnyugtat. Nem áll be a pánik, ha meglátok valakit. Idővel az is eszembe jut, ha van esélyem felvenni a harcot, nem csak a futás az egyetlen lehetőség.
    Ráadásul a sok-sok menet ráébreszt, hogy milyen ritka az, amikor meglepnek. Ha betartom az elemi óvatosságot, szinte zavartalanul mozoghatok.
    Rájövök, hogy könnyen szerzek lootot. Féltucat weapon case egysorosan tárolt modolt fegyverekkel tele tartalékban. Bármikor simán pótolom, amit elvesztek.
    Úgyhogy - miért ne mehetnék akár a pmc-vel is ilyen scav-szerű köröket? Nem kell halálosan komolyan venni azt sem.
    És ez az a pont, ahol elhagy a gear fear, és az állandó szívroham ;)
  • Paladin
    Része persze, és sose akarnám, hogy ne legyen.
    De egy survival shootert van aki a shooter részért, van aki a survivalért játsza ;)
  • Metalmilitiakid
    Nem azt mondom, hogy nem lehet élvezni, mert én se szaladok az első lövés irányába amit meghallok a pályán, de ennek a játéknak a PVP egy elég szerves része a küldik jó része is arra épít, hogy belezavarjon a PVP-be. Nem olyan mint pl egy WoW, hogy az endgame-ben dönthetsz, hogy most PVP vagy PVE részt akarod tolni.
    Szerk 1.: Örülnék ha lenne ilyen opció, de nincs jelenleg :D
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.02.17. 15:53:53
  • Paladin
    Szerintem meg had én döntsem el, hogy pvp-t kerülve is élvezem-e a játékot ;)
    Két éve nem tartana meg, ha nem ez lenne a jó játék nekem.
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.02.17. 15:46:44
  • Metalmilitiakid
    Figyeld ezt úgy kell nézni, hogy aki kerüli a PVP-t az egészen rossz játékban jár. Azért éri meg Factory-t járni mert szopsz 50 órát, aztán nem örülsz 50 órát, aztán elvagy 50 órát és végül 150 óra után rájössz, hogy a PVP mégse olyan vészes és folyamatosan gyakoroltál rá. Én se szeretem a Factory-t, de vannak előnyei sokat odajárni.
  • Paladin
    Kezdőként én is kaptam olyan tanácsot, hogy factory a pénzszerzésre.
    Frászt. Aki kerüli a pvp-t, és nem jó benne, annak tömény szopás.
    Akinek már 2000 órája van a játékban, és pvp centrikus - persze, ez a legjobb.
    Én maradok a nyugis interchange, vagy reserve scav köröknél.
  • Metalmilitiakid
    Egyetértek, sokszor csak a Scav hullákból össze lehet a pénzt hozni. Főleg ha le tudsz menni pl a Silós alagútba és oda ritkán jönnek el érted a nagy geares playerek az office környékéről, mert felesleges nyílt terepen való mozgás, illetve jó eséllyel azt hiszik egy player scav öli a scav-eket és ha jól csinálod egy tömött folyosónyi scav hullát össze tudsz gyűjteni. Igaz nem lesz drága fegyó meg armor de rakás drága apróság. Nem egyszer van, hogy 3 scav ből kiszedek több mint fél milliót, pl. paracord, keycard, és vmi drágább kulcs és ez mind elfér a secure-ban egyszerre.
  • priluki
    Személyes tapasztalatom és tanácsom a factory.. ott lehet a leggyorsabban lovét szerezni.. 2000 órám van kb a játékba és mindig ott szedtem meg magam.. szóval ha pénz kell megyek.. scav pmc-scav-pmc felváltva és jön ki a loot aránylag gyorsan . mert 10 perc alatt simán megjárod ha életbe maradsz.egy nagyobb map lehet 30 perc vagy több és még ott se biztos ,hogy kijössz.... pmc-vel. 4-es armorba megyek 3 sisak +ak álltalában... ezek nem drága cuccok scav-eken gyakran vannak szóval könnyű szerezni.. viszont.. best ammo!!! ugyanis jó ammoval bárki bármibe le fog neked feküdni,szóval ár érték arányba a 4-armor a legjobb.. scavek ellen véd nagy pmc-k meg úgy is ugyan úgy best vagy second best ammóval mennek ami ellen nem véd a fél millás gearod se . Valamint megtanulsz lőni mert ott mindig kell :D és még egy fontos.. factory key és a map ismerete.. sokszor a fix gate 3 exit-et campelik ezért nem ott járok az esetek 90% -ban .
  • Paladin
    Két dolog: a lejjebb linkelt video még augusztusi, battleye előtti.

Pisztolyra legjobban pedig az FN-t szeretik a népek mostanában. (Újdonság faktor is benne van ebben picit nyilván, de tényleg jó)
    Skier küldire meg kb a makarovon kívül mindegy. Én béna vagyok, úgyhogy olcsót vittem. Előtte mindig megtartottam a zsákmányoltakat, úgyhogy mire oda jutottam, volt fél tucat grach meg tt, az elég is volt. Csak jó lőszert ne sajnáljon bele az ember.
  • Metalmilitiakid
    Ez am igaz, hogy kb lehetetlen teljesen kifogyni pénzből. Volt nekem is amikor lenullázódtam, akkor azt csináltam, hogy beraktam egy sorozatot vagy youtube, mentem egy kör Scav-et, kijöttem néztem a videót, lejárt a 10 perc visszamentem és újra. Végtelen pénz és közben is gyakorolsz.
  • Metalmilitiakid
    Sztem kb 1-2 hónap a köv wipe, de ez mindig csak tippelés. De am szinte majdnem minden nagy patchben van vmi ami miatt újra kell tanulni a játék egy jó részét, most pl a lootolás lett teljesen új, a Hideout miatt egy rakás régen scrap item most sok pénzt ér és teljesen mások lettek az értékek. Pl. mostanában hozzászoktam, hogy teljes fegyvert csak addig tartok magamnál amíg nincs semmi más a helyére, amint van leszedem róla pl a reddot-ot meg a lámpát és kivágom mert pl. egy AK/Shoti/SKS 20k környékén mozog, ami 2 screw pl és sokkal több helyet foglal. Régen megérte kihozni a fegyvereket, most csak akkor ha mást nem találsz.
  • undY1ng #625
    Az egyik YT-s külföldi srác egy szerintem fontos dolgot mond el az egyik kezdő guide-os videójában: Soha ne legyen Gearfeared. Ha teheted, mindig a legjobb cuccaiddal menj és ne foss elveszíteni. Én teljesen nyugodt vagyok mindegyik játékomban (legtöbbször solozok), persze adrenalin az végig megvan, de "nem érdekel" ha esetleg elesnék, ezáltal jobban is tudok figyelni mindenre... Persze mindig kell, hogy legyen tartalék de scav-el sztem könnyen ki lehet hozni jó köröket, miután már tudod, hogy mit vegyél fel és mit ne.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.02.16. 18:49:03
  • Normen76
    Hát igen ebben a Wipe-ban :) Akkor párat megértél, van miből meríteni. Én spec kb. három hete játszogatok. Egyébként mikor volt wipe utoljára ? Valahol azt olvastam kb. fél évente van, nagyobb patchek idején. Nem tudom régen mennyire volt összerakva a játék, nyilván eleinte soik hiba lehetett, de amit most látok abból az jön le hogy nagyon komoly munkát végeznek, szerintem mindennel együtt nagyon össze van rakva ez a játék. Nem a rúbelek számolgatásával töltik az időt a fejlesztők az tuti biztos. Ebben a játékban kva sok munka van már most. Az elmúlt évtizedekben láttam pár játékot, jót is rosszat is, de ebben rengeteg munka van az tisztán látszik.