escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
TE már sokkal magasabb szinten játszod a játékot mint mi, vagy a legtöbb kezdő. Ahogy kivettem az írásaidból, sokat mész csapatban is, ami megint teljesen más lehetőségeket és nagyobb biztonságot ad. Nekem pl. 4 feletti armorom még sosem volt, négyes sisakom meg egyáltalán nem. Általában hármas vagy gyengébb cuccal megyek be mindenhová, és elég sok játékossal találkozom akik hasonló cuccban vannak. Egyszerűen nem tudjuk megvenni a magasabb geareket. A legtöbb killem egy raiden M9A3-al volt, és ebben benne van 3 PMC is. Persze óriási szerencse is kellett hozzá. Customson nagy része Dormsban, a gyertyás szobában (mind a 3 palyer itt lett meg a folyosón). Kezdőknek elég jó a pisztoly és olcsó gear, mert ha bukok keveset bukok, ha nyerek, sokat nyerek és hely is van a kezemben ahova tehetem a lelőtt playa fegyvereit :). Amikor már végleg elkedvetlenedem, kiábrándulok a játékból mindig bead egy olyan kört, hogy a hajam eldobom akkor csata van és akkora loottal jön ki az ember.
Egyébként nagyon sokat segítesz nekünk, öntöd a tudást, tartod bennünk a lelket köszönjük :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.16. 07:59:38