• Metalmilitiakid
    #502
    A kijáratok mindig attól függenek, hogy hol spawnoltál. Ha nyomsz egy dupla O betűt akkor fent jobb sarokban mutat neked kijáratokat. Van amelyik ebből állandó van amelyik bezár amikor az első player kimegy rajta és van olyan aminek feltételei vannak. Pl. ha ilyesmit látsz hogy Rock Descent akkor kell hogy legyen nálad Paracord, Csákány melee fegyverként és nem lehet rajtod Body Armor, csak Armored Rig. Vagy ha Manhole a Reserve-en ott nem lehet rajtad táska mert nem férsz be. Vagy van néhány amelyikhez külön kulcs kell.

    Shorline-ra itt egy map, de fent tudsz választani a lap tetején, hogy melyik pályát akarod és milyen verzióit. Az én stílusom az, hogy 1-1 pályát tanulok meg és úgy haladok tovább, általában a küldik is így jönnek. Először mész 1-2 offline kört a map-on hogy szétnézz és megtaláld a kijáratokat és utána mész be rendesen. Én úgy szoktam haladni, hogy Customs, Woods, Shorline, Interchange, és utána Labs és Reserve majd amikor kell, Factory meg így bármikor közé van dobva, mivel az nem bonyolult. Amennyiben PVP orientáltabb vagy és nem küldizős,akkor feltehetőleg Factory, Reserve, Interchange és Lab lesz amit hamarabb betanulsz.
    A Lab kártyával kapcsolatban amit találtál, tartsd meg amíg eléred a LVL 5-öt és utána kb 180k ért eltudod adni a Flea Market-en, mindig hasznos pénzforrás.