• Munkie
    Én kb 2 hete vettem meg a standardot, (lehet benne egy 20 órám) de már most a 25%-os leárazásra várok és jöhet az EOD :D
    Ez idő alatt párszor haltam már cifra halált, (factoryval kezdtem, azt már úgy-ahogy kiismerem), de akire biztosan rávágtam volna, hogy csaló, még nem volt.

Kezdetben (bár még most is kezdetben vagyok) nagyon sajnáltam minden lootot\valamire való fegyót (moddolva)\armort bevinni és inkább csak egy alap 74SU-t + lőszer + kötszerek kombóval mentem be. Elég frusztráló élmény is volt, hogy ha tűzharcba keveredtem, könnyen alul maradtam.

Aztán áttértem arra, hogy viszek armort, sisakot, erősebb fegyót, egyből nőtt a sikerélményem. Persze így is buktam itt-ott, de azért ha előtte összelövök magamnak 4-5 fegyvert és bukok egyet, el tudom engedni.
    Mondjuk ezt a rahedli billentyűkombót még szoknom kell, talán utoljára 6-7 éve WoWban kellett ennyi bindet megjegyezni x)

Viszont engem is érdekelne egy kisebb group, akik bevezetnének a játék (mélyebb) rejtelmeibe. + ez pont egy olyan játék amiben a csapatnak értelme is van. Természetesen majd ünnepek után :)

Amit érdemes lehet tudni rólam, hogy:

-streamelek (igaz kicsi [még]) a nézőközönség
    -CS:GOban egy globalt össze tudtam solozni (3200+ órám is van benne, szóval kis taktikai érzék -talán- szorult belém)
    -27 éves dolgozó ember vagyok, így elsősorban esténként és hétvégente kockulok (természetesen nem csak EFT-vel)

SG fórumon kívül itt is el lehet érni! :)
    Steam: http://steamcommunity.com/id/MNK_Official/
    EFT Usernevem: Munkie (weboldalon) MNK (játékban)
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2017.12.25. 21:49:20