• Metalmilitiakid
    Amennyit am. fejlődik a játék én nem vagyok ilyen negatív a dolgokkal kapcsolatban. Star Citizen-t ugyan csak hírből ismerem, de amit hallottam egy kicsit nagyobb anyagi dolgok repkedtek ott a hajókkal mint ami itt megy.
    Én úgy tekintek rá mint egy folyamatosan fejlődő és változó játék. Visszatekintve arra, hogy milyen volt a játék amikor én kezdtem iszonyat sok minden változott és nőtt az egész. Nem mondom azt, hogy nem lehetne gyorsabb, meg nem lenne jobb ha nem lenne tele hibákkal de én még mindig azt látom, hogy a fejlesztők már amilyen kevesen vannak azért eléggé komolyan veszik a munkájukat.
    Számomra igaz ez nem egy karrier játék hanem ilyen hullámokban tolom általában, hogy pár hónapra ráfekszem aztán játszom vmi mással 1-2 hónapot és megint visszatérek, lehet nekem azért nem fáj ennyire a dolog.
    Azt mondom, hogy aki már kitudott egy kb 500 órát játszani a játékból az nem mondhatja azt, hogy nem érte meg az árát a játék. Én a 2121 órámmal mindenképp azt mondom, hogy többszörösen kijátszottam a Vallet of Darkness edition értékét. Szóval bármit hoz innen a játék az már mind extra free kontent :D