escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
Én szerintem 3 éve játszom kb és a 3 év alatt nem találkoztam sztem 20-nél több egyértelmű csalóval. Vannak a játékban csalók, főleg a wipe elején amikor még van is értéke a dolgoknak, de sokkal ritkábban halsz meg csalástól mint gondolnád. Nagyon sok desync van, hang bug, szerver hiba ahol te azt látod hogy az ellen 200 km/h órával fut pedig csak pillanatra köhögött a szerver és próbálja magát utolérni. És még ott van az a kis millió eset ahol azt hiszed, hogy lecsaltak holott valaki full más ölt meg mint akire gondoltál, vagy vmi nagyon sneaky spot-ban volt és egy kis lyukon keresztül kapott le vagy épp desync-elt a szerver és ő rád futott de nálad még a fal másik oldalán volt. Nagyon sokat segíteni ha lenne egy replay rendszer a játékban de szerintem soha nem is lesz. A játékban jelenleg nincs is falon át lövés, néhány nagyon vékony lemezen vagy falapon át lehet lőni, de a rendes falakon nem.
Esetleg ha jó vagy angolból ajánlom hogy nézz utána pár ilyen videónak a játék működése mögött ami elmagyarázza ezeket a hibákat és bugokat és talán át fogod látni, hogy miért sokkal kevesebb a csaló mint amennyit gondolsz. Ha jól emlékszem Veritas csinált erről több videó szériát is.