• Rony94
    #1545
    Pro tipp: Az első megérzésre MINDIG hallgassatok!

    Duó raid előtt voltam. Fegyver terén egy AKM-re esett a választásom. Gondolkodtam hogy azt a ~120 darab 7.62 BP lőszert (ami a stashembe volt) elpazaroljam-e vagy se, mert később nem akartam Flea Marketen méregdrágán venni, Prapor pedig még nem árulja nekem. Majdnem PS-t raktam a tárakba, de az utolsó pillanatban mégis BP-re esett a választásom.

    Milyen jól tettem! Egy másik duó támadott meg minket. Az egyiket sikerült közelről lelőnöm (teljesen lenulláztam az AVS rigjét. A másik félig-meddig bevakított, de igazából láttam, csak zúgott a fejem egy kicsikét a gránáttól, de még zúgó fejjel is sikerült eltalálnom, majd megkerültem a sziklát ahol harcoltunk, hallottam hogy haldoklik, szóval pár lövéssel be is fejeztem a fightot. (Sajna a társam meghalt a második emberke által)

    1 perce se lootolok, de hallottam egy közeledő PMC-t. Hál istennek őt is sikerült könnyűszerrel lelőnöm, nem is számított rám.

    Szóval röviden, 1 duó wipe és egy solo kill (összesen 3). Poén, hogy ez a duó egyébként magyarok voltak. :D

    Az esetek 80%-ában nem jól jövök ki az ilyesféle fightokból, de itt most én győztem végre. PS lőszerrel szerintem buktam volna az egészet.