2093
  • Rony94
    Egyébként ez egy jó húsvéti event lehetne. Minden raid indításnál a játék generálna egy csomó táskát egy csomó loot-al, rengeteg bokorhoz. :D
  • nordan
    az kicsit erős lenne :D minden bokorban lenne egy tatyó szarásig lootal :D :D
  • Rony94
    Én régebben azt hittem, hogy a bebiztosított táskába bármit bepakolhatok, majd egy bokorba simán kidobom a táskát és akkor Prapor vagy Therapist visszahozza a táska tartalmával együtt. Persze elég gyorsan rájöttem hogy a táska tartalma ilyenkor elveszik és csak is a bebiztosított cuccokat hozzák vissza.
  • nordan
    okok
  • undY1ng #1528
    Ezzel nem beszólni akartam, csak nem lényegre törően magyaráztam el. :)
  • nordan
    #1518 neked meg ez nem jött át
  • undY1ng #1526
    Korrekt, ebben már látok értelmet.
  • Metalmilitiakid
    Ilyet én is szoktam, általában az oka, hogy nem akarok a semmi közepén loot-olni. Ledobom a táskám egy védett helyen gyorsan belenyomom a saját táskájába az összes cuccát visszafutok odadobom az enyém mellé. Eljátszom ezt az összes hullával, majd a fedezékben tetris-ezem a loot-al.
  • undY1ng #1524
    Ezzel tisztában vagyok, de akkor nem ment át a kérdés. :P
    Tegnap is belepillantottam az lvdnmark gyerek streamjébe, megölt pár raidert meg pmc-t, már alapból teli volt a táskája, felvette az övéjüket, telepakolta a loottal, félre ment majd eldobta és szintén felvette az eredeti táskáját. Tök olyan érzésem van (pedig lehetetlen), hogy azok ki vannak biztosítva és majd 24 órán belül megkapja levélben.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.14. 10:41:55
  • nordan
    őőőőő hát mert az a játék egyik alap tézise,hogy lootolsz amit tudsz :P
    a táskába táskát tenni pedig helyspórolás,hogy még több lootot szedj ki....ezt mindenki csinálja, pl sima alap hátizsákba úgy tedd me a zsbes mellényt hogy előbb abba pakolsz így sokkal többet tudsz kivinni
  • Metalmilitiakid
    Én nemtom miről van szó, azt hittem hogy van végre egy gomb ami eldobja a táskát úgy hogy nem megnyitni az inventory-t , az rohadt hasznos dolog lenne.
  • undY1ng #1521
    Nálam az egér oldalsó gombjára van téve a discard, így ja eldobálja azt. xD
  • undY1ng #1520
    De miért pakolják teli loottal?
  • Metalmilitiakid
    Ohh végre lett gyors gomb a táska eldobásra?
  • nordan
    nagyobbat tudsz ugrani,gyorsabban mozogsz nem törik el a lábad.....combat előtt ledobálják, kinyírják auz ellenfelet és visszaveszik....pro gamerek bohóckodnak ezzel, te szard le :D
  • undY1ng #1517
    Most ez a táska eldobás hogy működik? Telipakolsz egy táskát loottal, eldobod és felveszed az eredeti táskádat, aztán majd azt meg visszakapod? Vagy ez mire jó? Nem értem...
  • nordan
    berakták a Cultistákat? akik esti órákban támadnak be késekkel?
  • nordan
  • Metalmilitiakid
    Én konkrétan pár naponta kapok facebook-on hirdetést hogy vehetek az xy oldalról.
  • undY1ng #1513
    Igen :( Olvastam is, hogy sokan valós pénzekért adnak el EFT cuccokat amazonon, aztán újra veszik belőle az accot többször is.
  • Paladin
    Egy részének azért, mert nyomorék... sajnos egy nagyobb részének meg üzlet.
  • Paladin
    Jaja, jól lemaradtál :) Beszéltünk róla másodikán :)
  • undY1ng #1510
    ezt a LVNDMARK srácot állandóan lecheatelik labson. xD Istenem mi a ************ért jó csalni ezeknek a nyomorékoknak....

Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.11. 23:37:22
  • Metalmilitiakid
    Basszus és én lemaradtam erről :D
    Pestily az év alatt összeszedett 1 millió ausztrál dollárt egy alapítványnak és az 1 milliós streamen Therapist-nak öltözve játszott. És amikor elérte az 1 milliót szóltak neki, hogy indítsa újra a játékot mert volt egy frissítés és ez várta a játékban xD
  • Metalmilitiakid
    Mostanában csak azért nem csinálom mert se tudom elrakni amit a Main-el hozok ki :D De amúgy mostanában sztem még jobban megéri a Factory. Pár napja mentem vagy 10-15 kört Factory-n küldihez és kb 2 perc után már akkor se találom a player-eket ha aktívan futok körbe körbe és keresem őket, szóval kb minden loot free :D Kb. 10 ből 6x még az Office is full érintetlen.
  • undY1ng #1507
    Michael Jordan
  • undY1ng #1506
    Még amikor a tanultam a játékot megfogadtam MortalMilka úr tanácsát és azóta is követem. Ha sikeresen kijövök a main karival, utána megy is egy gyors (általában factory) scav run, hogy cd-re kerüljön, aztán vissza main. :)
  • Rony94
    Én pont hogy hanyagolom a scav raideket. Igaz, ami igaz, jó mulatság tud lenni, de ha már itt van a PMC karakterem, akkor már őt próbálom húzni, meg szintezni. :)

Na meg így hozzászoksz, hogy egész idő alatt ébernek kell lenned. Ez scav köröknél nincs meg.
  • Metalmilitiakid
    Nekem az tetszik benne, hogy nagyon sokféleképpen lehet játszani a játékot. Lehetsz a csak PVP, lehetsz aki csak a küldiket pörgeti, lehetsz loot goblin, lehetsz a vadász aki csak azzal szórakozik, hogy másokat követ messziről és trollkodik velük vagy kinyírja őket abban az 1 pillanatban amikor nem figyelnek, meg persze ott van a szokásos lassú Juggernaut vagy Speed Runner semmiért nem állok meg stílus. És igazából egyik se jobb vagy rosszabb lényegesen a többinél.
  • TomStorm
    Szép volt!
    Egyébként lehet nem lenne szabad sokat Scav-ozzak.Pénz farmra nagyon jó már 8milla megvan de PMC-vel sajna nagyon rossz köröket megyek mióta sokat Scavozok.
    Most már a 10millát elérem(amúgy ez volt a cél) és utána csak PMC-vel fogok bemenni!

Ja meg összeszedtem 3 kulcstartónyi kulcsot de hogy mi mit nyit fogalmam sincs:D
  • nordan
    igen, kétséget kizáróan az utóbbé évtized! legizgalmasabb adrenalin bombája ez a játék! egyszerűen zseniális a hibái ellenére is! Sokmindennel játszottam már,de a kanyarba sincs semmi ehhez fogható
  • Rony94
    Gondoltam bemegyek Customs-re egy körre, mert már csak 3 scavet kellett megölnöm AKS-el. (Punisher Part 3) Bespawnoltam a garázs parkba, a töréshez, közel Crossroads-hoz. Gyorsan kirohantam az útra, hogy rápeekeljek a Trailer parkra spawnolt játékosra. Láttam a távolból, hogy már közeledik, gyorsan visszahúzódtam a fel mögé, megvártam, mire a Volkswagen közelébe ért, aztán lesoroztam, meghalt. Hallottam egy második embert is, szóval volt társa. Visszafele futott a Trailer parkos töréshez, szóval flankelni akart. Gyorsan én is behúzódtam a konténerhez. A középső sorban akart mögém kerülni, rálőttem, de nem sikerült megölni, gyorsba rádobtam egy gránátot, de az se ölte meg, de azért visszahúzódtam fedezékbe, újratöltöttem a fegyverem és vártam. A fickó majdnem kihányva a belét jött felém, amint megláttam, 4-5 méterről probléma nélkül kilőttem szerencsétlent.

Viszont kb. azonnal hallottam hogy jön egy harmadik ember, aki az utcán mocorog. Próbálok rákészülni, hogyha bejön, lelövöm, de nem jött be. Én azért türelmesen vártam és vártam. Eközben hallom, hogy valaki el kezdte lootolni az előző áldozatomat. Nagyon lassú léptekkel odalopóztam és fejbelőttem a tolvajt. (sajnos a dogtaget lenyúlta a köcsögje)

Visszatérve a negyedik játékosra, végül bejött a garázs részre és azon nyomban lelőttem őt is.

Mindez olyan 8-10 perc alatt, azt hittem már kiugrik a szívem. Ilyen izgalmas raid kezdésem még nem volt és ilyen mákos se voltam még. Ha valakinek ilyen minden raidje, akkor bocsi, de nekem ez nagy dolog volt. Jujj, de imádom ilyenkor a játékot. <3

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.08.10. 01:12:20
  • nordan
    Labs party? :D

https://clips.twitch.tv/ResourcefulRelentlessShieldUnSane
  • undY1ng #1499
    Igazából én se gondoltam max három főnél többet, de egy jó barátommal szoktam duozgatni aki hasonló (de már tapasztaltabb a játék terén, mert ő nyomta tovább amikor én abbahagytam) szinten van és azért egész jó köröket szoktunk menni, mégha halunk is.
  • kopaszeger
    köszi
  • Metalmilitiakid
    Ja csak sajnos ahhoz kell egy témaindító csere majd.
  • TomStorm
    Már nem azért mert zavar ha kérdeznek sőt kell is csak jó lenne pár dolgot kitenni
  • TomStorm
    Ki kellene rakni bannerbe mindent
  • Metalmilitiakid
    Többször linkeltem már ezt az oldalt. Minden térkép fent van egy helyen és minden update után hamar frissítik.
    http://www.gamemaps.co.uk/game/tarkov/maps/customs_clean_2d_updated
  • kopaszeger
    customs térkép kibővített verzióját betudná vki linkeli mert én nem találom sajna előre is köszönöm