2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
Ha nem is vagy olyan gazdag akkor érdemes úgy csinálni hogy mondjuk 4 tár, mindegyikben az első 2-3 lövés az olcsóbb, utána 10 drága aztán megint az olcsó. A 2-3 lövés a random scav-re amit fejessel kilősz, utána 10 a player-re és ha a 10 ből kb 5 betalál akkor általában a gyengébb is már hatásos. Kevesebb drága lőszer, hasonló hatás. -
Rony94 #1545 Pro tipp: Az első megérzésre MINDIG hallgassatok!
Duó raid előtt voltam. Fegyver terén egy AKM-re esett a választásom. Gondolkodtam hogy azt a ~120 darab 7.62 BP lőszert (ami a stashembe volt) elpazaroljam-e vagy se, mert később nem akartam Flea Marketen méregdrágán venni, Prapor pedig még nem árulja nekem. Majdnem PS-t raktam a tárakba, de az utolsó pillanatban mégis BP-re esett a választásom.
Milyen jól tettem! Egy másik duó támadott meg minket. Az egyiket sikerült közelről lelőnöm (teljesen lenulláztam az AVS rigjét. A másik félig-meddig bevakított, de igazából láttam, csak zúgott a fejem egy kicsikét a gránáttól, de még zúgó fejjel is sikerült eltalálnom, majd megkerültem a sziklát ahol harcoltunk, hallottam hogy haldoklik, szóval pár lövéssel be is fejeztem a fightot. (Sajna a társam meghalt a második emberke által)
1 perce se lootolok, de hallottam egy közeledő PMC-t. Hál istennek őt is sikerült könnyűszerrel lelőnöm, nem is számított rám.
Szóval röviden, 1 duó wipe és egy solo kill (összesen 3). Poén, hogy ez a duó egyébként magyarok voltak. :D
Az esetek 80%-ában nem jól jövök ki az ilyesféle fightokból, de itt most én győztem végre. PS lőszerrel szerintem buktam volna az egészet. -
Rony94 #1544 Nekem nem a körkörös spawnolással van bajom, hanem annál inkább azzal, hogy sokszor 50 méterrel odébb spawnolnak le a játékosok. Ilyen spawn van Customs-ön, Interchange-en, de még Shoreline-on is. Lespawnolsz, 30 másodperc múlva már hallod is hogy futnak feléd. Ez nevetséges.
Factory-t meg se említem a kicsinysége miatt. Targonca spawn megvan? No comment.
szerk.: Amúgy most hülyéskedésből próbálgatom a PP-19-et, ha már sikerült kioldanom az 9x19 AP lőszert Peacemaker-nél. Raktam rá silencer-t és Cobra red dotot. A legjobb az egészben, hogy gyakorlatilag nulla visszarúgása van. :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.08.23. 13:29:45 -
Paladin #1543 Egy ideje nagyon jó vétel az MP7, a legtöbb youtuber csinált róla videót, szóval nagy divat. -
nordan #1542 ezt a spawnolást megreformálhatnák már, tök szar,hogy mindenki egy kör alakban a pálya szélén spawnol -
A Customs egy türelem pálya ha nem akarsz player-ekkel szórakozni. Ha a vmelyik sarokban spawn-olsz akkor hagyd őket letudni a harcot az elején és loot-olgass szarságokat a spawn környékén, az is XP. Utána pedig a normál logika ellenére próbálj a pálya közepén maradni amennyire lehet, mivel vagy a Dorms vagy az új terület lesz a fő célpont és az pont a két széle a pályának. Illetve a Lvl 4 armor és Faceshield az a Scav-ek ellen van, egy player-t nem fog megállítani egyáltalán, max 1-2 lövéssel leszel több. Ha szar cuccban van a PMC megállítja a Lvl 3 is lazán, ha olyanban van ami átviszi a Lvl 3-at akkor a négy se fogja tovább bírni. Ha nem akarsz Lvl 5-ben menni akkor a helyezkedésen kell javítani.
Amit én szoktam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Példa1:
Trailer Park/Crossroads sarok Spawn. Gyorsan rápillantok a másik spawn-ra, csak hogy látok-e valakit ott futni aztán gyorsan be a törésen a garázsokhoz. Ott szépen elsétálgatok, kiszedem a duffle bag-eket, a medik Ladát hasonló kisebb loot helyeket. Általában amíg a 2. Scav meg nem jelenik vagy a nagyobb tűzharcok el nem halkultak. Utána külditől függően vagy bemegyek pirosba vagy szépen Junk Bridge felé elkerülöm és ott is ha átmentem nem a fal mellé megyek, hanem a híd felé, ott szétnézek majd szépen át és maradok az út mentén a kis erdős részben haladok, a dombra se érdemes felmenni mert feltűnő. Utána át a Bus Terminal mögött a hídig és ott szoktam csak balra fordulni és átmenni antenna felé és vagy onnan megyek Gas Station-re vagy hátra a ZB-k felé ha arra van a küldi.
Ha a Warehouse oldalon spawn-olsz vagy kint a Scav Checkpoint környékén akkor ott könnyű találni egy kis pihi helyet ahol megvárod hogy aki le akar lépni lelép és utána indulsz csak el dolgodra. A fenti leírt metódus használható csak visszafelé.
Ha viszonylag középre Spawn-olsz akkor van probléma, olyankor két opciód van általában. Vagy gyorsan elrohansz a pálya közepe felé és ott elkezdesz loot-olni apróságokat amíg kicsit eloszlik a csapat. Vagy valahol beásod magad a kezdő körül egy félreeső helyen és megvárod amíg átvonul rajtad a PMC hullám és utána mész a hátukba.
Nem túl akció/bevét dús metódus, de ha nagyon nem akarsz PMC-vel találkozni csak a küldidet akarod letudni ez nekem működik általában. -
nordan #1540 sokat nézik KLEAN-t gondolom :) -
Rony94 #1539 Napok óta Shoreline-on csináltam questeket. Meguntam, szóval elmentem Customs-re (egyik legutálatosabb pályámra), mert ott is van egy-pár quest. Kétszer egymás után egy full geares, MP7-es player ölt meg, természetesen a legdurvább lőszerével. Most ez az MP7 ennyire meta vagy mi a fene?
Amúgy ez a két raid kör eszembe juttatta hogy miért is utálom Customs-öt. Szinte képtelenség elkerülni a playereket. És mivel én kurva szar vagyok PvP-ben, így érthető is, hogy miért próbálom kerülni őket, de ez Customs-ön szinte lehetetlen. Pedig próbálok rákészülni, veszek sisakot, 4-es armor-t stb, de semmit se ér. -
Rony94 #1538 Ez az ember száj kontrollerrel Tarkovozik és megszerezte a Kappát. Ha ez nem elég inspiráció a játékhoz, akkor nem tudom mi az. :) -
Rony94 #1537 Miután beléptem a házba, azonnal beagróztam őket, futottak rám egyesével, de ez volt a szerencsém, mert így probléma nélkül le tudtam őket lőni. Meg se sérültem. -
Koprator #1536 Egyre tobbszor futok bele hogy a scavek egy helybe futnak beragadva. De ha kozeleb mentem vagy elvetet loves felebresztette oket es megindultak. Olyan mintha valami alvo modba kerulnenek. -
Rony94 #1535 Első alkalom hogy lelőttem Sanitarékat. De szerencsém volt, mert mindhárman a cottage házban voltak, fent az emeleten és folyamatosan egyhelyben futottak, szóval elég gyorsan elárulták a pozíciójukat.
-
Rony94 #1534 De az nem ugyanaz. Azok fix helyen vannak. Ezek random bokrokban lennének. -
Ez nem Event ezt úgy hívják hogy Hidden Cache, kb minden pályán van :D -
Rony94 #1532 Egyébként ez egy jó húsvéti event lehetne. Minden raid indításnál a játék generálna egy csomó táskát egy csomó loot-al, rengeteg bokorhoz. :D -
nordan #1531 az kicsit erős lenne :D minden bokorban lenne egy tatyó szarásig lootal :D :D -
Rony94 #1530 Én régebben azt hittem, hogy a bebiztosított táskába bármit bepakolhatok, majd egy bokorba simán kidobom a táskát és akkor Prapor vagy Therapist visszahozza a táska tartalmával együtt. Persze elég gyorsan rájöttem hogy a táska tartalma ilyenkor elveszik és csak is a bebiztosított cuccokat hozzák vissza. -
nordan #1529 okok -
undY1ng #1528 Ezzel nem beszólni akartam, csak nem lényegre törően magyaráztam el. :) -
nordan #1527 #1518 neked meg ez nem jött át -
undY1ng #1526 Korrekt, ebben már látok értelmet. -
Ilyet én is szoktam, általában az oka, hogy nem akarok a semmi közepén loot-olni. Ledobom a táskám egy védett helyen gyorsan belenyomom a saját táskájába az összes cuccát visszafutok odadobom az enyém mellé. Eljátszom ezt az összes hullával, majd a fedezékben tetris-ezem a loot-al. -
undY1ng #1524 Ezzel tisztában vagyok, de akkor nem ment át a kérdés. :P
Tegnap is belepillantottam az lvdnmark gyerek streamjébe, megölt pár raidert meg pmc-t, már alapból teli volt a táskája, felvette az övéjüket, telepakolta a loottal, félre ment majd eldobta és szintén felvette az eredeti táskáját. Tök olyan érzésem van (pedig lehetetlen), hogy azok ki vannak biztosítva és majd 24 órán belül megkapja levélben.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.14. 10:41:55 -
nordan #1523 őőőőő hát mert az a játék egyik alap tézise,hogy lootolsz amit tudsz :P
a táskába táskát tenni pedig helyspórolás,hogy még több lootot szedj ki....ezt mindenki csinálja, pl sima alap hátizsákba úgy tedd me a zsbes mellényt hogy előbb abba pakolsz így sokkal többet tudsz kivinni -
Én nemtom miről van szó, azt hittem hogy van végre egy gomb ami eldobja a táskát úgy hogy nem megnyitni az inventory-t , az rohadt hasznos dolog lenne. -
undY1ng #1521 Nálam az egér oldalsó gombjára van téve a discard, így ja eldobálja azt. xD -
undY1ng #1520 De miért pakolják teli loottal? -
Ohh végre lett gyors gomb a táska eldobásra? -
nordan #1518 nagyobbat tudsz ugrani,gyorsabban mozogsz nem törik el a lábad.....combat előtt ledobálják, kinyírják auz ellenfelet és visszaveszik....pro gamerek bohóckodnak ezzel, te szard le :D -
undY1ng #1517 Most ez a táska eldobás hogy működik? Telipakolsz egy táskát loottal, eldobod és felveszed az eredeti táskádat, aztán majd azt meg visszakapod? Vagy ez mire jó? Nem értem... -
nordan #1516 berakták a Cultistákat? akik esti órákban támadnak be késekkel? -
nordan #1515 -
Én konkrétan pár naponta kapok facebook-on hirdetést hogy vehetek az xy oldalról. -
undY1ng #1513 Igen :( Olvastam is, hogy sokan valós pénzekért adnak el EFT cuccokat amazonon, aztán újra veszik belőle az accot többször is. -
Paladin #1512 Egy részének azért, mert nyomorék... sajnos egy nagyobb részének meg üzlet. -
Paladin #1511 Jaja, jól lemaradtál :) Beszéltünk róla másodikán :) -
undY1ng #1510 ezt a LVNDMARK srácot állandóan lecheatelik labson. xD Istenem mi a ************ért jó csalni ezeknek a nyomorékoknak....
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.11. 23:37:22 -
Basszus és én lemaradtam erről :D
Pestily az év alatt összeszedett 1 millió ausztrál dollárt egy alapítványnak és az 1 milliós streamen Therapist-nak öltözve játszott. És amikor elérte az 1 milliót szóltak neki, hogy indítsa újra a játékot mert volt egy frissítés és ez várta a játékban xD
-
Mostanában csak azért nem csinálom mert se tudom elrakni amit a Main-el hozok ki :D De amúgy mostanában sztem még jobban megéri a Factory. Pár napja mentem vagy 10-15 kört Factory-n küldihez és kb 2 perc után már akkor se találom a player-eket ha aktívan futok körbe körbe és keresem őket, szóval kb minden loot free :D Kb. 10 ből 6x még az Office is full érintetlen. -
undY1ng #1507 Michael Jordan