Escape from Tarkov is a hardcore story-driven MMO that combines FPS/TPS with RPG elements. It is being developer by Battlestate Games, the Russian game studio based in St. Petersburg.
 • Rony94
  #1462
  Shoreline-on én is nagyon kevés scavvel találkozom. Village-ben szinte sosincs. Villában olykor-olykor felbukkan 1-2. Gas station-nél is 1-2, plusz Power station-nél 2-3 darab. Resort-ot nem tudom, oda mostanában nem merészkedek.

  Amúgy megint nem rinyálni akarok, de hihetetlen mennyire nem tudok playerek ellen harcolni. Hiába kezdek el én először lőni és hiába találom is el, amint rámnéznek én gyakorlatilag halott vagyok. Ha gránátot dobok az irányukba, nem halnak meg, ha ők dobnak gránátot, akkor az a gránát a lábam közé esik pontosan.

  Igaz, hogy 45%-os a survive rate-em, de ez csak annak köszönhető, hogy rat módjára játszom. A PMC-ket próbálom kerülni, maximum scavekre vadászom, a bossokat messziről kerülöm, a 200 órás játékidőm alatt egyetlen boss-t se öltem még le. És csak a lootra megyek. Ha mégis összefutok valakivel, mindig én húzom a rövidebbet és ez kezd unalmas lenni.

  Próbálok jó lőszereket vinni. 5.45 BP/BT, 7.62 PS/BP, 7.62x54 SNB stb. De semmi se segít rajtam.

  Lehetne mondani hogy tanulj meg lőni, hülye gyerek, ez részben igaz is, de ez nem olyan mint egy CoD vagy egy Siege meccs, hogy folyton-folyvást playerek ellen játszol és így tudsz gyakorolni. Itt Tarkovban a raidek 70%-ában össze-vissza bolyongsz és lootolgatsz és a raid alatt jó ha 1x vagy max 2x találkozol valakivel. Ez nem ugyanaz.

  Na mindegy, ezt ki kellett adnom magamból. Imádom a játékot, csak borzasztóan zavar hogy ilyen béna vagyok benne.
  Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.08.05. 23:48:29