• Metalmilitiakid
    #1381
    Minden pályán attól függ, hogy hol van a kijáratod, hogy melyik oldalán kezdesz a pályának. Illetve minden pályán van olyan kijárat, ami csak 1x használható vagy valamilyen feltételhez van kötve a használata. Gyors 2x nyomott O-ra meg kellene jelennie az időnek, valamint alatta egy listának, hogy melyik kijárat aktív a számodra. Hasznos kis oldal az összes térképpel, fent lehet válogatni.
    Kb. így kellene kinéznie, mint itt a jobb felső sarokban.

    Itt ahol nincs kérdőjel az bármennyiszer használható. Aminél pedig kérdőjel van annak vannak feltételei vagy csak 1x használható.
    Itt a konkrét esetben.
    Dorms V-Ex: 1x használható autós kimenekítés a Dorms mögött és 7k roubelt kell fizetni az Uber sofőrnek érte ott a helyszínen, szóval vagy viszel magaddal pénzt vagy találsz bent pont annyit.
    RUAF Roadblock: 1x használható normál kimenekítési pont. Nagy vaskapu felett van egy reflektor annak kell világítania akkor még nyitva van.
    Smuggler's Boat: 1x használható normál kimenekítési pont. A parton ott kell lennie a kis csónaknak és ég mellette egy tábortűz. A füst általában már az út tetejéről látható.
    Ami nincs a képen.
    ZB-1012: 1x használható normál kimenekítési pont. A bunker tetején van egy reflektor és annak világítani kell.
    Old Gas Station: 1x használható normál kimenekítési pont. Az ajtó előtt egy Zöld Flare-nek kell füstölnie.

    Szerk1.: Illetve van most egy új amit még nem használtam mert pihentetem a játékot most.
    ZB-1013 elveikben a neve és Warehouse 4 ben kell egy kapcsolót felkapcsolni majd az újonnan behozott területen a pincében tudsz kimenni.
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.07.28. 22:57:35