2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
Paladin #1371 A rövidebbé 3-6 méter, úgy rémlik, szóval azzal óvatosan kell bánni :) Tegnap amikor belenéztem persze az már ki is fogyott stockból a dealernél, csak a másik volt. -
#1370 Az M203-nak is pont ugyanennyi (mivel gyakorlatilag ugyanaz) és annak 350 méter az effektív távja csoport ellen és 150 méter jármű vagy telepített fegyver ellen. Szóval azért Customs-ön piros ablakból kicsaphatsz vele valakit a másik parton :D
Szerk1: Plusz van ugye egy élesítési táv amin belül nem robban, szóval nem feltétlenül jó közelre. Az egyik talán vmi 10 méter a másiké pedig 30 méter környéke. De most nem férek hozzá az adatokhoz ezt csak így kb. mondom.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.07.28. 07:41:58 -
Kissssss0 #1369 "Muzzle velocity 76 m/s"
uff, valószínűleg csak belső terekben lesz hatékonyan használható. -
#1368 Az a patch egyik legdurvább újítása és nem hallottál róla ???
https://escapefromtarkov.gamepedia.com/FN_GL40_Mk.2_grenade_launcher -
TomStorm #1367 Azt nem ismerem.Az is van?:O
Még nem futottam bele:)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.07.28. 00:03:09 -
TomStorm #1366 Ma pl.saját magát gránátozta le PMC a Custom új területén:D
Szegény,annyira akarta védeni épületet hogy megölte magát..
-
#1365 Dobni???? Arra van a gránátvető :D -
TomStorm #1364 Oks,majd jelezz! -
TomStorm #1363 Nagyon keveset futok bele gránátba.Azt is tudni kell azért eldobni.
A scope látótáv növényzeten keresztül már kicsit neccesebb:) -
undY1ng #1362 Mégcsak most vettem észre, hogy írtál. :( Majd mehet a duo de csak 3 nap múlva. :/ -
#1361 Tarkov mától :D
-
TomStorm #1360 Olyan loot-al jöttem ki Scavval olyan fegyverekkel stb.hogy nem is igaz -
TomStorm #1359 Áhh nagyon komoly lett.Aki eddig azért nem nyomta mert nehéz az sz.tem felejtse is el végleg:D
Lassan meghajolok Nikita elött:) -
undY1ng #1358 De már van report funkció. Azonnal ment is 2 gyerekre. ;) -
undY1ng #1357 Pont ezt akartam írni... Nagyon durván rusholnak mindenhova. -
TomStorm #1356 Azt jól kezdtem.Bementem,lövöldöztem egy sniper scavra 6-os cuccokban és lelőtt:DD -
TomStorm #1355 Mi a fene.Customon első sniperes Scavot nem tudtam leszedni:D
Lehasalt felkelt,többször:O -
nordan #1354 hát engem úgy kinyírtak mint a picsa.....Ikeában kapott egy fejest egy scav és fél percen belül odajöttek 5-en.....3at bírtam megölni,de szar 6 táras shotim volt.....lerohantak mint a fene -
TomStorm #1353 :D -
TomStorm #1352 És ilyenkor dolgozok:/
Mennék már be új Customs-be!:( -
undY1ng #1351 Scav botok nagyon bolondok lettek. Offline-ban Dorms-nál az egyik szobába menekültem, azok meg csak berohantak és nem lőttek meg semmi csak futottak egyhelyben körülöttem. xDDD -
nordan #1350 customs valami baszott nagy lett -
Paladin #1349 Címszavakban: Customs bővítés, AI viselkedés upgrade, Sanitar, meg a többi :) -
Paladin #1348 https://old.reddit.com/r/EscapefromTarkov/comments/hymjvc/patch_127_today_1400_msk_notes_discussion/ -
undY1ng #1347 Ez a 0.12.7 mit hoz? -
undY1ng #1346 Nem néztem de Pestily és a több nézőszámúakból kiindulva mindig vannak ilyenek... Nem lepne meg. -
nordan #1345 láttad? én csak a végét láttam amikor elkapta a squadot az emeleten.......nem néztem a csetet,de snipeolták is? -
undY1ng #1344 És hiába streamsnipe-olták... :D -
nordan #1343 tegnap Landmark legyilkolt 9 playert Interchangen /meg pár scavet/ majd extractolt 70kg loottal.....volt közte 4 fős fullfullos gearben lévő 45-50-es playerekből álló squad is aki konkrétan bekerítette a mall felső szintjén, összehangoltan támadták,de ez az ember a tarkov Shrod-ja kb. brutál volt -
#1342 Pont Pestily mondta ezt amikor a feleségét próbálta tanítani Tarkov-ozni. A felesége kérdezte, hogy nem unalmas azt nézni hogy sétálgatok csak nem kellene futnom? Erre Pestily: Igazából a játékosok nagyja sétál mindenhová, én vagyok csak az aki fut mindenhová mert én egy streamer vagyok. :D -
Rocco27 #1341 Detto. Ha én ész nélkül elkezdek futkározni mint a streamerek teszik általában, akkor tuti én is bekapok egy fejest az ismeretlenből. Nekem is hatékonyabbak a Raidjeim ha kis szakaszonként haladok és megállok fülelni, majd feltérképezve a terepet indulok tovább.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2020.07.27. 08:42:28 -
Paladin #1340 Ízlés dolga... én legtöbbször azt viszem. -
nordan #1339 kivéve azt a legolcsóbb alsópántos szart,mert abban borzalmasak a hangok -
undY1ng #1338 Dehogy, januárban. Nem tartom magam olyan rossz lövőnek sem, de egyszerűen nagyon sokan terminátorok... -
TomStorm #1337 Írtam rád ingame Duo ügyben -
TomStorm #1336 Most kezted Tarkovot Wipe óta vagy régebben is nyomtad?
Csak azért kérdezem mert én wipe óta 300órát tettem bele és az első 20szint kínkeserves volt.Mindenki lelőtt.Most már kezdem érezni hogy jobban lövök
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.07.26. 20:15:02 -
Rony94 #1335 Pedig hetek óta csak azt hallani hogy Labs hemzseg a cheaterektől. Én amúgy se megyek be, mert nagyon alacsony szintű vagyok hozzá, de már csak a hekkerek miatt se mennék. -
undY1ng #1334 Mindig felszerelkezve indulok. Nem futok előre mint az ökör de így is ha szembe kerülök valakivel és tudom a pozícióját, ugyanúgy levág. -
TomStorm #1333 Füles minden Raidre kell!Akin van az hatalmas előnyre tesz szert -
TomStorm #1332 Azt csak akkor nem fogsz kapni ha gugolva araszolgatsz és egyfolytában körbe nézel.Megállsz 10métereként és hallgatózol.
Szólózni csak így lehet.
Én most lvl30 lettem és mióta alkalmazom ezt a taktikát én is 1hitelek futó emberkéket.
Nem egyszer fordult elő mióta így csinálom hogy kiszúrtam aki pl.a hátam mögött jött vagy máshol.
De ahogy megindulsz előre figyelés nélkül véged van csak a szerencsédnek köszönheted ha élve maradsz!