• gothmog
    #12
    Az ő technológiájukkal csak a naprendszerben találnak több olyan bolygót, ahonnan simán elhordhatnak mindenféle nyersanyagot, amiért még háborúzni se kell...
    Mondjuk hogy a naprendszer kell nekik, és velünk első körben csak azért kezdtek ki, mert nem akartak konkurenciát. Leszedtük a felderítőjüket (51-es körzet), ugye. Aztán mikor a csapásmérők megszívták, emelkedett a tét a számukra. Most már nincs más választásuk mint egy lapra tenni fel mindent.
    Pedig ha az elején elkezdik akár a Holdat, a Marsot, a kisbolygókat, az óriásbolygók holdjait elhordani, mi csak hülyén nézhettünk volna. Ha az űrből kezdenek aszteroidákkal bombázni, mi csak hülyén nézhettünk volna. (most hagyjuk a feltörős sztorit)
    A lényeg, egy faj ami képes a komplett civilizációját átcuccolni a csillagközi űrön, nincs rászorulva, hogy a helyiekkel csatázzon. Merthogy olyan mennyiségű energia áll a rendelkezésére, ami mindezt feleslegessé teszi.
    Mindebből az jön, hogy nem valami tapasztalt faj ez, ami az inváziót illeti, lehet, hogy a Föld volt az első ilyen próbálkozásuk.
    Mindettől függetlenül, ehhez a filmhez nem logika kell, hanem egy vödör popcorn, meg egy kényelmes szék, amiben hátra lehet dőlni. Mert úgy teljesen jó. :)