• matrix222
  #6
  Tarsadalmi analizalas, amit a nagy valalatok mar a kormanyok elott kiepitettek. Van egy hatalmas network halozat, ami kulonfele helyekrol gyujtik ossze az adatokat.
  A nagy valalatok, corporations azok akik iranyitjak az orszagokat, a politikai eletet, egeszsegugy (fontos lakalmozasokat hoznak letre globalis szinten). A kormanyok a nagy valalatok alatt vannak.
  Jelenleg most ezt a Transatlantic Free Trade Agreement -et (TAFTA) eroltetik mar jo ideje az Eu ra. Ha ezz megvalosul akkor a kormanyok elveszitik jelenlegi fuggetlenseguket. Azonba ez mar jol tapasztalhato az EU on belul is. Egy hetkoznapi ember az ilyesmit nem nagyon veszi eszre. Ezert van ma a nemzet ellenesseg a nemzetbe gondolkodo kormanyok ellen. Pl. egy menekult hullammal (ami mar legalabb egy evtizede keszuloben van) e nemzeti nepessegeket konnyen meg higitjak, hogy utana az 'ujabb' torvenyek jobban ervenyt szerezzenek. Ez persze nem hasznal egy ontudatos nemzetnek, de pl. a bejovo izlam is ennek a veszelynek van kiteve - annyi elonnyel, hogy ok szivosabbak, erosebbek hitu reven.
  Ezzel a modszerrel csodalatos modon vegreviszik 'rovidebb' idon belul a legiok megerositeset, mint az EU, Arab legio, vagy ott van az Afrikai legio eroltetese is. Afrikat is lelkiismeret nelkul, egyszeruen kizsakmanyoljak. Semmi tekintettel arra, hogy megvan a saj kulturajuk, ugy mint kozel keleten is, csak hogy 'valakik' a hatalmukat kiterjesztve megszilarditsak.
  Nagy nehezseg nincs, a tarsadalom hig, rohan a folvilagosodasnak koszzonhetoen, semmi gyoker nelkul.