• Macropus Rufus
    #1
    nesze neked okos tévé...
    az ilyen faszságok miatt fognak az emberek szépen lassan, de biztosan elfordulni a technológiától. Mert most lehet, hogy tök jó, hogy pl. az okos telóm gyűjti az infókat az egészségemről, csak tök szar lesz amikor ez miatt nem tudok sehol biztosítást kötni magamra. Tök jó, hogy a tévém netre van dugva, és megy az FB meg a Youtube és társai, de tök szar, ha távolról pl. inaktívvá tehető az a készülék amin pl. illegális tartalom fut. Tudom, tudom nálunk lehet letölteni de ezt ők nem nagyon nézik.
    A scannelt infókat elemzik és továbbítják a jogtulajdonosnak, az meg szól, hogy akkor blokkolják a tévét, és helyezzenek el egy üzenetet a tévén, hogy illegális tartalom megtekintése miatt a tévé átmenetileg üzemen kívül van. Kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatójával. Ez csak egy példa, de nem olyan futurisztikus mint ahogy elsőre hangzik.

    Hajrá okos technológia. Jelenleg az a legbiztonságosabb, ha minél kevesebb eszköz van a neten. Csak az van fent ami feltétlen kell. Belső hálózatban lehetnek össze kötve, de erősen korlátozva van az internethez való hozzá férés. Ez lehet akár az is, hogy azt a portot blokkoljuk amit ezek a nyamvadt eszközök használnak, vagy MAC kód alapján szűrünk stb...