• mrzed001
    Kezdjük talán ott, hogy mikor is látod az fps hiányát? FPS esetén ugye egész képernyő mozog, nagy tér, ráadásul piszok gyorsan (akár 1 mp alatt kép bal szél a jobb szélre), ezért ott könnyű kiszúrni ha leesik fps.
    Egy kis tank mozgásánál nincs az a wájtszemű pixelakrobata aki megmondaná, hogy milyen a frissítése, mert lassan mozog, és kicsi. ha 20 pixelt mozog 1 mp alatt, akkor annak bizony a mozgása 20 fps-nél is TÖKÉLETES. Mondhatni pixelre ugyanaz, mint 60 fps-nél, hisz az. Na ezért nincs igazad.

"Az meg, hogy egyre erősebb géppel egyre jobb intelligenciát kap a gép... "
    Nem tudom milyen előképzettséged van neurális hálók, útkereső algoritmusok és stratégiai ai téren, de megsúgom, hogy ezek mind erősen számolásigényesek. Főleg a neurális háló, ami mindezek alapja. Namármost, minél több erőforrást kap, annál több lehetséges változatot, mutációt képes felállítani és kiszámolni. Na ezért lett minden procicsalád cserénél egyre durvább a gépi AI, nincs ebben semmi magic, szimpla matematika. Ráadásul amíg rég igen nagy részét az erőforrásoknak elvitte pl az útkeresés számolása (csökkentve így pl a stratégia számolására szükséges ciklusokat), addig erősebb gépnél már több proci marad a felsőbb rétegek számára is.

A TV beépített média lejátszóval nekem semmi bajom, pedig már nem mai a kicsike. DTS-t nem tud. Nagy kaland, egy buta progi, 10 perc, és ott az AC3 változata. És ahogy említettem, fps javítással fényévekkel szebb ugyanaz a film is.

Egység, vagy bármi limit mindig a programozók gyenge(elméjű)sége miatt kerül a játékba, sose azért, mert az oda kell.
    BMFE-t 1x kipróbáltuk, és már ment is az örök vadászmezőkre.