kanduhr#55
"RTS-nél viszont egy statikus képet nézel amin egységek mozognak. És soha a rohadt büdös életbe nem mondod meg, hogy az a 200 pixeles tank 30 vagy 60 fps frissítéssel megy a bázisod felé."
Én mégis látom. StarCraft 2 60 fps-se és a Generals 30-a (de említhetném a C&C TW-t vagy a Red Alert 3-at) között, ég és föld a különbség. Látszik az egységek mozgásán, az animációkon, a robbanásokon etc. Értelmetlen vitázni ezen, mert látom és kész - ha nem tudod elfogadni, akkor ez van. A 60fps + Generalst pedig úgy értettem, hogy nekifeküdtem túrni vmi modot hozzá, de a legnagyobb baj az volt, hogy a motor nem erre lett kitalálva. Konkrétan minden 2x gyorsabb volt benne, 2x gyorsabban telt az idő is, szóval kb 10 perc után hagytam a fenébe. Az meg, hogy egyre erősebb géppel egyre jobb intelligenciát kap a gép... Hát ha ez így van, akkor viheted a játékot a legjobb fizikusokhoz, mérnökökhöz, matematikusokhoz (tudósokhoz!!!), hogy íme bazdmeg, itt a Terminator:D És igen én csecsemőcsatákat toltam benne, vagyis kb a single player pont elég volt annak idején - bár kurva jó volt, és meg merem kockáztatni, ha ma lenne hozzá rendes szélesvásznú támogatás, 1920x1080-as felbontás, némi grafikai tupírozás és ehhh... esetleg 60fps, akkor tuti vevő lennék rá!
A HDMI-s résszel részben egyetértek, a baj az, hogy nem igazán lehet rá mást használni (esetleg Display Port, vagy HDMI 2.0). Viszont azzal vitatkoznék, hogy a saját lejátszás jobb. Pontosabban, jobb lehetne, ha a beépített médialejátszó több formátumot ismerne, esetleg lehetne frissíteni is (akár hardveresen is), meg úgy ánblokk az egész rendszer értelmesen és használhatóan lenne felépítve.
Az egység limittel én úgy vagyok, hogy a játék felépítésétől függ. Egy StarCraft, a jelenlegi formájában, elképzelhetetlen lenne ilyen limit nélkül. Egy C&C-nél viszont működik. Limitnél is van, amikor átcsúsznak a ló túloldalára - BFME első része, ott még építkezni se lehetett rendesen, mellesleg, az is Generals motor :D. Utoljára szerkesztette: kanduhr, 2015.11.12. 02:59:04