• mrzed001
    Film 24-30 fps? Ja, MOST MÉG !
    Tudod, van aki hányt a 48fps-es hobbittól, van aki meg fellélegzett, hogy végre nem riceg.
    Ezért is van a szoftveres utólagos felskálázás. Nem tökély, de az eredetit veri.
    Írtam erről amúgy már máshol, hogy pl a béna HDMI (60fps max) kábelen átküldött film helyett miért jobb a TV saját lejátszása (ami amúgy 200-400-... fps-es).

FPS-nél megőrülnék 30 fps-től, mert ott egész kép mozog.
    RTS-nél viszont egy statikus képet nézel amin egységek mozognak. És soha a rohadt büdös életbe nem mondod meg, hogy az a 200 pixeles tank 30 vagy 60 fps frissítéssel megy a bázisod felé.

kanduhr te meg mutasd kérlek, milyen géped van? Mert a Zero:Hour az én majd 8000-es 3D markos gépemen is receg még 30 fps-el is, de még SQJ mester leáldozott topic győztes 13.000 pontos gépén is (alacsony particle count mellett, mi lenne minden maxon ?!)
    Megnézném én azt hogy nyomod fel 60 fps-re.
    Ja, mondjuk ha csak ilyen csecsemőknek való csatákat nyomsz (jééé két tank, mozog), úgy még talán elmehet ...

És ha már meg lettek említve egyéb RTS-ek, szerintem a műfaj halála az egységlimit. Bármi limit. Age sorozatot is azért hagytuk abba.
    A másik az építési korlátok, hogy csak ide építhetsz, csak oda, csak 2 tornyot ... marhaság.
    Generals-ba volt párszor, hogy patthelyzetet csak tornyos támadással tudtuk megoldani. És logikus, ha van rá erőforrásod (és meg tudod védeni), miért ne építenél külső, mégkülsőbb védelmeket ?!

Utoljára szerkesztette: mrzed001, 2015.11.12. 01:27:07