• mrzed001
    #38
    Momentán ha fix 2-5 fps-el menne (volt is ilyen még P4 korszakban elég sűrűn sajna) sem lenne bántó, lévén S.T.R.A.T.É.G.I.A ... nem SC féle kiafszom klikkel gyorsabban fassság.
    Sőt, akár körökre osztott is lehetne (bár az már túlzás).
    Komolyan, én az SC bajnokságoktól laza hányingert kaptam. Annak semmi köze a stratégiához, az idióta klikkelőbajnokság.

    Amúgy vicces, 47-es LCD-n nyomom 1-1,5 méterről 1080p-be, 30fps, elzoomolva, és nem zavaró (merthogy nagyrészt ÁLLÓKÉP, rajta anim-okkal, ritka hogy az egész screen mozogna), tehát NEM LÁTOD, hogy csak 30.
    Sőt, még i7-et is sikerül kihajtania, és bizony tegnap is sikerült olyan 1vs6 (egycsapat) csatát nyomnom, hogy láthatóan belassult egy időre és átment diasóba.
    Bizony, ha egyszerre van a térképen 1000 egység, amiből 100-200 mozog, összehangoltan támad (engem) minden irányból, repülnek mindenhol a rakéták, lézervédelem, nuke csapódik be, robbanó motorosok tömege rongyol be az egymásnak üzenő tornyok közé, ott bizony kell némi power mindent kiszámolni, megjeleníteni (úgy hogy pl particle count minimumra van véve, árnyékok kikapcsolva ... meg minden más szépítés is, kizárólag a behind building on, mert az azért kell)
    Érted, egy gáma amit valamikor a P4 megjelenésekor adtak ki (én még 1,7-es Intel P4-el nyomtam) képes kihajtani a (nem is tudom, 10 évvel későbbi) i7-es procit is (persze nem minden szálat), és kihasználva a plusz számolási teljesítményt durvább, sunyibb támadásokat indít. Hány ilyet tudsz még mutatni? Gyanítom egyet se.
    A w10 meg talán már fel se menne a régi 1,7-es P4-es gépemre :D

    Sokkal jobban zavarnak a 24-25-30 fps-es filmek.
    Na az kibszottul zavaró, mikor áthúzó légi felvétel esti NY-ról és szétricegi az agyát.
    Úgyhogy ilyesmit mindig javíttatom fel legalább 40-48 fps-re elektronikával. Na onnantól fogva már ricerece mentesen átfolyik a képernyőn.