Írd be ide, hogy ma milyen játékkal játszottál vagy fogsz játszani.
  • Darun
    #36
    Am...
    A WoWs nálam is, béta óta kb napi szinten, bár most pont egy másfél hetes kihagyásnál tartok.
    Hétvégén elkezdtem a Crisys 3-t. Mivel az első két részt már letoltam és összességében pozitiv élmény volt, gondoltam fejezzük be a történetet. Eddig tetszik, bár a történetét nagyon nem értem és ez baromira zavar.
    Félbe van még hagyva a Life is Strange 2, az első ep nagyon bejött, aztán a másodiknál kifogyott belőlem a lendület és azóta sem volt kedvem előszedni.
    A hétvégén húztam pár szintet a Warhammer 40k: Space Marine karimon. Asszem meg lett a lvl 10, de egyedül kellett multiznom, mert nem talált meccset (igaz hogy hajnal felé toltam). Valamikor a télen talán kezdtem el, akkor még simán bedobott lobby-ba, nem is kellett sokat várnom volt egy több órás meccs, amit végül nagy nehezen sikerült az utolsó játékosnak lehozni, nah az legendary volt.
    Illetve most már lassan egy éve készülök a Dishonored 2-re, de az egyet imádtam, úgy érzem, most nem tudnék rá kellő időt foritani, igy félek belekezdeni.
    És... nemrég megint kipörgettem a Mass Effect 3-t, ezúttal minden DLC fenn volt, szóval ideje lenne nekiesni az Andromeda-nak is.