• Irasidus
    Off.: Csak még egy dolog, arról, hogy ki nem ismeri be a hibáit, és ki kötözködik. Azt írtad:

"a vákuum az relatív" #16
    "Pontosan tudom hogy besorolásai vannak." #18

El kellene dönteni, hogy relatív, vagy besorolásai vannak. A két állítás üti egymást. De nem szóltam, mert nem akartam kötözködni. Arról sem beszéltem neked, hogy a vákumnak nem csak az alacsony légnyomás a mérőszáma. Kisiskolában így tanítják, de ezzel a tudással én se nem kérkedek, se nem mernék vákumról beszélni ilyen nagy mellénnyel. Pusztán az alacsony légnyomás nem vákum! Elővákumnak vagy részleges vákummnak lehet nevezni, és persze ebből kifolyólag lehet stilisztikai-ovit játszani, de ez mégiscsak fizika! És a kísérleti fizikában sok vita zajlik, hogy mit nevezünk vákumnak, de nem ezen a szinten ahol te tartasz. Nem véletlenül van ott az elő, és részleges szó a vákum előtt. De erről sem szóltam, mert nem akartam kötözködni. A lényeg, hogy vákum és vákum között is van különbség, és, hogy az amit TI itt vákumnak hívtok nem az. Legalábbis a fizika mai állása szerint. De nagyon komikus volt a porszívós példát végigolvasni, de nem szóltam, mert nem akartam kötözködni. Ezt csak azért írom le, hogy ha komolyan vettem volna amit írsz, akkor mit írtam volna (ennél jóval többet még, de kurtítottam.), ehelyett próbáltam nem szétoffolni az egészet.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.10.30. 16:18:20