• kvp
    #1
    A cikkbol nem latszik a technologiai koncepcio, de a gazdasagi igen. Felfoghatjuk egyfajta probalkozasnak, hogy eladhato-e a meglevo technika es ha igen, akkor megfelelo nyereseggel vagy sem.

    Ez ugyan lehet az elso lepes, de az igazi attoreshez hasznos technologiak kellenek (es itt nem a vizalatt is szolo bluetooth hangszorokra gondolok), mindez a nagyobb tomegek altal is elerheto aron, de elfogadhato minosegben.

    Meglepo modon sok olyan dolgot kihagytak, ami hasznos lenne. Ennek oka foleg az, hogy meg nem letezik beloluk kereskedelmi termek es ahogy nezem sajat fejlesztest nem tettek bele, bar valoszinuleg szandekosan, hogy a kereskedelmi termekek elerheto szintjet felmerjek. A hangsuly szerintem inkabb a kiszolgalo szemelyzeten lesz, mivel igy szallodai szintu szolgaltatast tudnak nyujtani. (takaritani valoszinuleg emberek fognak es nagyon sok mas dolog sincs automatizalva, tehat max. okosnak tunik majd az epulet, de barmelyik normalisabb /nem budget/ lakopark tudja ezt, csak legfeljebb nem ezzel reklamozzak oket)