• pjboy091
    "...de ha te is csak a harmadik rész feltámadását várod, akkor inkább ezt is kerüld el messzire."

Azért olyan messzire nem kell elkerülni. Igen, bugos. Igen, optimalizálatlan, de az alapok teljesen rendben vannak és semmi olyan probléma nincs a játékkal, amit patchekkel ne lehetne orvosolni.
    Az Ubi túl hamar kopogtatott, így nem tudták befejezni a Llimbices srácok, de mentségükre legyen szólva, hogy gőzerővel foltozzák. Már az 1.2-es patch is rengeteget javított a játékon

A magam részéről én elégedett vagyok. Játszhatóbbnak tartom, mint a hatodik részt, noha azt is szeretem. Ráadásul már most van hozzá random map generator és egy könnyen kezelhető map edior is, szóval a szavatosság közel végtelen.

Arról nem beszélve, hogy decemberben, illetve jövő év elején jönni fog hozzá, egy ingyenes dlc, ami a Heroes 4 eddig sosem látott két kampányát fogja tartalmazni.

Remek játék ez, csak még ki kell forrnia magát. Ha befejezik a patchelést, ez lesz a legjobb rész a harmadik után. Ebben biztos vagyok.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.10.18. 21:27:40