Tarathiel5#32
"-Európa felhígítása bevándorlókkal=az angolok és a franciák már elvesztették a fővárosukat a bevándorlóktól (baloldali szólásszabadsággal "tudjuk kiktől")."
Ezt meg honnan hallucináltad össze? Voltál már egyáltalán Londonban és Párizsban, vagy szokás szerint Hajdúborzasztó határáig se jutottál de osztod az észt a nagyvilágról?
"-Az embereket chipekkel követik nyomon (előtte jól behülyítik őket, hogy "csak" beléptetésre, vércsoport meghatározásra stb. kell)=A baloldali HVG rögtön 2 cikket is lehozott a témában(ha valaki kutakodik, akkor még többet talál)."
Az hát, chipek. Na ez az igazi agyhalott rettegős konteó, szót sem érdemel.
"-Génmódosított növényeket zabáltatnak velünk, mondván, hogy az milyen jó is nekünk (érdekes módon a patkány pl nem eszi az ilyen cuccokat, de nekünk azért jó)=Véletlenül az USA-EU kereskedelmi egyezmény lehetővé teszi, hogy a GMO-s szarok is beáramoljanak az öreg kontinensre."
Áh a jó öreg GMO mumus. De már csak onnan is tudhatjuk hogy baromságot beszélsz, hogy a GMO termelés az utóbbi 20 évben a SZÁZSZOROSÁRA nőtt. Ha egyiket sem ennék meg még a patkányok sem, meg mindenféle betegségeket okoznának, azt kicsit észrevettük volna. Mondjuk az USA nem létezne, mert mindenki meghalt volna rákban, hiszen ott sok növénytípusnak már több mint 90%-át adják GMO növények.
Politikáról lehet vitatkozni, de tudománnyal inkább ne erőlködj mert láthatólag nagyon nem megy.
"-A nem elfogadott véleménytől eltérő gondolatok megfogalmazása büntetendő=Lássunk csodát a holokauszt perekkel, csárlihebdóval, baloldali "demokraták és civilek" által megszüntetett csoportok ezreivel, amelyek nem minden esetben voltak jobboldaliak vagy "nazik", a bűnük csak annyi volt, hogy nem értettek egyet a végtrlenül toleráns, balos libsikkel. Nevezhetem őket liberálfasisztáknak is, elvégre is, ha őket sérti a szabad gondolat, akkor engem meg az sért, hogy nem nevezhetem őket annak amik. Márpedig ha mindenki egyenlő, akkor nekem is kijár a saját érzékenységemmel kapcsolatos tolerancia kipüfölése a "demokrata toleránsokból"."
Nyugodtan nevezheted őket aminek akarod, most is megtehetted retorzió nélkül, vagy talán már fékezett a fekete autó a házad előtt és elvittek? Na ugye.
A holokausztban meg az az érdekes, hogy mindig kizárólag azt akarják tagadni egyes emberek. A Sztálin féle tömegirtásokat pl. sosem, pedig az is benne van a törvényben. Az indiánok kiirtását és még sok más vérengzést sem. Nagyon érdekes egy kettősmérce ez részetekről...