avagy a kénköves pokol
  • darkmore
    Egy tudor tudna nekem tippeket adni?

Ricard Rapíros magic weaponos buffos karakterem van, dex 50, int 50, stone ring (bossoknál cloranthy), ring of blades, leos ring, flynns ring, Lywell páncélt használok védelem miatt, kivétel a kesztyű a northswanderer, ami a spell buff idejét 12% növeli, egy jó sapit tudnátok ajánlani? A northwanderes setből a csukja csak valami 2,5% növeli a spellek idejét, van ami adna cast slot-ot, de van 4 slot-om ami bőven elég, még repairt is szoktam atúnolni.

Nem tudom, hogy a ricard kardot lecseréljem e más rapírra, ahogy láttam a ricard látványosan kevesebb staminát fogyaszt támadással, ellenben az R2 támadását kb. soha nem használom. Espadonnal tudnék parryzni, nem tudom, hogy rangeben különböznek e, a ricard mintha egy hajszállal rövidebb lenne a sima rapírtól, az espadon meg mintha hosszabb lenne a sima rapírtól, nem tudom biztosan.

Crystal magic weapont lehet cserélnem kellene resonant weaponra, így lenne még értelme szinteket lépni mire a Fai is 50 lesz, ahogy látom a sebzés szorzója a 0.05-el több, yeah :-)

Szóval, ötletek, tapasztalatok? Sapi? Espadon? Resonant weapon? Köszi.