avagy a kénköves pokol
  • DanielT
    #263
    Engem is felkúrt párszor, amikor rosszkor jött az invade (mindig). Én nem harcolok, szépen megállok, esetleg körbe pörgök és vágjon le, ha neki ez kell. Egy másodpercet nem pazarlok a küzdelemre, mert mindig olyan emberrel találkoztam, akik valami hiper okádék setuppal járnak direkt alázni. Eddigi kedvencem a dupla bleeding ostoros vadbarom volt, aki folyamatosan dobálta a korrodáló bombákat. Két csapás 0.1 tized sec alatt, bleed, halál.

    Ja, a még nagyobb kedvencem az a fickó, aki a bosshoz vezető kapunál invadelt annyiszor, hogy inkább aznapra kiléptem a játékból. Ez a nem gyenge, hogy egy idegen ember ellehetlenítette, hogy folytassam a játékot. Letiltott. Nice.

    Persze kihúzhattam volna én is, de akkor meg a DLC fegyverekkel problémázik a játék, mert nem tudja csekkolni a szervereken.

    Na ez a másik egyébként amit gyűlölök, hogy indításkor és kilépéskor is 42 féle különféle szerverre jelentkezik be, csekkol dolgokat, dob fel ablakokat. A jó anyátokat fejlesztők. MI EZ A PUTRI? 2 perc minimum mire elindítom.
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2015.10.10. 00:03:17