Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A firesword kb 2x olyan erős azon a szinten, mint bármilyen elérhető fegyó. Merugye van néki normál dmg-je, kb akkora mint a normálisabb fegyóké, és van mellette azzal mindig egyenértékű fire dmg-je. De ott van minden a statban, mindent tudsz méregetni, számolgatni.

Adversus solem ne loquitor

1. Rapír: igen bökdös, a játék fő ellenfele kb. 13-15 bökés volt (mondjuk itt már maxon voltam sebzésben, kb. ezért is nincsen kedvem NG+ -hoz, mert erősebb már nem lesz a karakter, max én leszek jobb)

2. Mint írtam az ellenfelek idővel eltűnnek, kivétel ha csatlakoztál Majulában a kősziklánál a champions covenenthez, de így erősebbek is lesznek, valamit valamiért.

3. Ne őrülj bele ennyire a farmolásba, az első boss nem lesz nehéz és ad 10.000 soult.

4. Fegyvertipp: Lobos-t idézve, nem a fegyver fontos, hanem a skill. Egy picsa daggerrel is végig lehet nyomatni a játékot, ha megtanulod használni, ha találtál egy fegyvert, aminek tetszik a move set-je, akkor használd azt és fejleszd tovább a kovácsnál. Max-ra húzott fegyverek között nincsen nagy különbség, soha nem fogsz találni egy olyan fegyvert, aminek ÜBER lesz a sebzése.

Összeségében, azért próbáld meg élvezni is a játékot! ;-)
Belepsz a covenant of the champions-be , ha farmolni akarsz, az elvileg segít a limiten. Ha megunod kilépsz belőle. Egyébként szerintem jó dolog ez a limit.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Moby
Ez világos, én csak azt sajnálom, hogy már volt a zsebemben egy titanite slab, és olyan fegyóba toltam, ami parkolópályára került.

Moby
Nemtudom, én sem az 1.ben, sem itt nem farmoltam egy nanosecundumot sem. Dark soulsok rohadtul nem igénylik.

Eleinte szerintem nagyon is van értelme, kezdőknek. Jelenleg azt csinálom, hogy az erdőben és az első pályán X alkalommal végigmegyek, így összejön az a kb. 1200 soul, ami a szintlépséhez kell, nyomás Majula, level up, majd vissza. Meg akarom combosítani a karaktert kicsit, hogy értelme legyen továbbmenni. Azt hittem, ezt korlátlan számban megtehetem, mint BB-ben, de sajnos nem 😞

Amúgy ez pont olyan, mint a BB-ben volt: eleinte remegtem az echoért, ha már 1-2 ezret buktam, kurva mérges voltam. A végén már azt sem vettem fel, ha 160.000 bukott el egy pillanat alatt, mert két farmkör, és ott volt megint. Korlátlan alkalommal.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.09. 08:18:15

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Maaaaajd még meglátom, de köszi a tippeket. 😄

Myselor
minden ellenfél csak egy ideig éled újjá ez ilyen .nem mintha lenne sok olyan akit érdemes lenne farmolni.ez ilyen könnyítés 😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.09. 08:07:52
Bizonyára én nem vagyok eléggé tapasztalt a játékkal, de ez a firesword nem tűnik nagy etvasznak. Ugyanúgy két suhintással vágom le a parasztokat, mint az alapkarddal, azaz, ugyanannyit sebezek csak. Vagy majd fejlesztve jön ki az ereje?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Geci ez a játék. Azt vettem észre, hogy egy idő után nem tudsz farmolni adott területen, mert eltűnnek az ellenfelek. Észreveszi a játék, hogy farmolsz, és megszopat. Genyó dolog ez, BB-ben akárhányszor lehetett egy területre menni, mindig ott voltak a parasztok, s mindig ugyanannyian.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy ebben a Twixtenfoxenkurvaanyjában (első pálya) egyszer csak senki nincs a barlangokban. Utána a forestben dettó.

Megvan, nagy nehezen.

Myselor
igaz bocsi kevertem az elsővel.na midnegy akkor azt mondom nem csak egyet lehet kimaxolni hanem sok fegyvert elsőre is 😊
Wat? +10 a max.
Myselor
+15ig lehet és itt nem csak egy fegyvert egy végigjátszás alatt😊
Moby
Ez egy termékeny nap volt, 3 boss elfeküdt (gargoyleok, royal rat authority, the rotten(ez volt eddig a legkeményebb bossom). Haladgatok.

/állandósulni látszik a kapcsolatom a vasalódeszkával. Sokat lökött a használhatóságán a pimpelt cloranthy ring is. Szinte már sajnálom, hogy a fireswordot csináltam meg 10-esnek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.08. 23:34:57

Moby
Pont ugyanúgy, ahogy BB-ben 😄 Az equipment menüben ott vannak az övednek a tárolóhelyei. Berakosgatod amiket gyorsban használsz, és a d-pad lefelével váltogatod, és ps4-en mittudomén mi a haszálat, gondolom a []

Ezt az etruszk flaskat nem lehet kitenni gyorsbillentyure? Sehogy nem tudok rajonni hogy kell. :-/

Moby
Mondom: vasalódeszka(ultra greatsword). Lecsaltam mindet. Beáltam középre, és csak forogtam vele, Ezek meg pandeltak megfele szépen. 1 estust kellett bedobjak, mer kínjukban okádták a tüzet is 😊

Így vertem le már vagy 2 napja, és még attól köpködtem... :S Ez a tömegbunyó agyfasz. Pihentetem kicsit azt a harcot, sok volt mára az istenkáromlás... 😄

Moby
Hopp. Ezek a gargoyleok ismerősök voltak, meg a helyszín is, csak most kétszer annyian voltak 😊 Viszont kétszer gyorsabban is haltak, kezdek ráérezni a vasalódeszkára.

Myselor
én a bastard swordot ajánlom,erős nagyon és gyors is ahhoz képest.én azzal vittem végig először 😊
Moby
Fog sincs, sosem használtam raipert.

Myselor
olyan rég volt már amikor én is így kezdtem.10órát szarakodtam mire megtanultam játszani xd 2x kezdtem újra.aztán azóta hányszor végigmentem már rajta 😄
Dex.fegyver egyébként ha megnézed a fegyvert írja a követelményeket.
Na, ez a fire longsword is megvan. Ketszer haltam erte. 😊 holnap jon a falloszkoves akcio. <#gun>

Ja, meg megvettem ezt a rapiert. Ez csak bokdos. 😞 ez lenne a jo fegyo? Ja, es azt irja ki ha felveszem, hogy nem eleg jo hozza az attributumom. Gondolom valamit fejlesztenem kene.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.08. 21:02:42

Mara mar abbahagytam, de holnap lesz. 😊

Twitch?
Kandurex
Később annyi falloszod lesz, hogy azt se fogod tudni hova dugd 😊....az elején húzós. Ja és...

Protipp:

Ha olyan helyen akarsz dugni 😊 ami előtt egy kockakő van, eszedbe ne jusson, mert az csak az életet regenerálja.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.08. 19:47:34

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na, megvan a fallosz ko. Nem volt konnyu kifarmolnom 4000 lelket 😊

Még ps3-on utánnuk kaptam a kulcsot,most megmondom őszintén reflexből mentem be hozzájuk lehet most nem ők adják.
Arra gondoltam.
AntiHero
Az volt a vicces, hogy én nem öltem meg őket mert elsőre levertek. Ezen felvozdulva mentem sinnerhez. Na, de így is betudtam gyújtani a két olajos csövet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Vagy begyújtod az aréna mellett az olajos csöveket....

Őket egyébként még sinner előtt érdemes letolni mert akkor sinner ellen világosban lehet küzdeni.
Kandurex
Az szopó lehet, ha csak...

Protipp:

Mindig ugyanazt támadd, legyen körülötted bármennyi is!

Velük gyorsan kell bánni,ha van próbáld meg azt a csaló itemet valami brightbug azthiszem,nagyobbat sebzel kevesebbet sebeződsz.
Lehet már csak úgy lenne érdemes visszamennem ha azzal a lendülettel letudnám vágni egyiket a másik után, ahogy élednek fel szép sorban. 😄

Ne is ha esetleg máshogy akarod később elosztani a karaktered fejlesztését csak ők tudják.
Fu utoljára olyan szinten basztak fel a gargoylok belfry lunaba, hogy most a játékot sincs kedvem elindítani. -.-

Nem bantok senkit. Wikin is azt olvastam, hogy a ven kurvakat ne bantsuk, mert valamiert nem jo.

Csak akkor olok majd npct, ha geci lesz velem, vagy artani akar nekem.

Nekem a BB nyomaszto volt. A csajom, amikor meglatta 2 napja a das 2-t, egybol azt mondta, hogy "ez legalabb szines". Ronda mint a bun, de szines.

Legyen igazad!

Ez láthatóan az első terület. A többi nyilván másmilyen lesz. Mindig ez volt, BB-t is szinte csak central Yahrnam-ot promózták. DAS2 dettó, Forest és Drangleic volt minden videóban. Én nem aggódom 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Nem a nyomasztással van a gond, hanem azzal, hogy a demo kb. két színnel operál. Bb is elég kies egy idő után, és csak elvétve zökkent ki.

Myselor
mindig világvége hangulata volt a játékaiknak,legalábbis a demons soulsnak és a dark souls 1-nek.ott érezthető volt a nyomasztó hangulat is.a 2 ben már nem igazán.a bb más helyzet és sajnos ez a 3 is az lesz.nem volt minden pálya sárgás szerencsére inkább bb-s majd meglátjuk
Aha, csak én attól félek, hogy kapsz majd egy ilyen baszomnagysárgásszürkeyharnamot oszt csókolom. Először azzal nyugtattam magam, hogy ez biztos csak egy pálya a sok közül, de a trailer világa is ennyi, meg több helyen hangsúlyozzák ezt a világvége dolgot, úgyhogy félő, hogy rémuncsi lesz, főleg a bb dlc után valszeg a könyöködön távozik ez a látvány.

Kandurex
"Baszomnagy csarnokbarlangerdőmifaszom, benne egy darab bonfire, fussábazmeg"

és mégis az a legjobb...miért akarnak eltérni tőle? az az ösvény a megfelelő út

Moby
Hát az 1 az ilyen volt. Baszomnagy csarnokbarlangerdőmifaszom, benne egy darab bonfire, fussábazmeg 😊 Mindenestre az még kezelhető mennyiség volt. Ezt már csak a thumbnailek mentik meg a totális eltévedéstől egy idő után, és ez nem biztos, hogy jó. Nemtudom. Emlékezetesebbek maradtak az 1 helyszínei. Jobban beleégtek a neuronjaimba.

Kandurex
Elméletben a 3. -ban visszatérnek a kevesebb helyszínhez, csak nagyobbak lesznek. Rumor.

Egyébként oké a Warp, az nem tetszik, hogy nem kapjuk, hanem már rögtön van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.08. 15:26:15

Moby
Közel kétszer annyi helyszín, meg bonfire van das2-ben. Perszehogy agyfasz.