• Sequoyah
    #154
    A cél nem az volt hogy az idők végezetéig égjen szegény torony összeomlás nélkül, hanem csak az előírt 2 óráig, na ehhez képest a tornyok a felét teljesítették, a tűzoltók, meg mindenki meg bennmaradt.

    Sokadjara sem tudok mast mondani, minthogy nem kizarolag a tuztol dolt ossze, szoval a tuzre vonatkozo eloirasok nem ertelmezhetoek.
    Hol van az a hatosagi eloiras ami becsapodo repulokre vonatkozik?

    A tűzoltókat vezető staff-ban viszont volt ilyen és nyugodt szívvel beküldte őket!

    Na ezzel kapcsolatban nem fogok vitatkozni veled, mert ebben meg akar igazad is lehet.
    Csak par felvetes, hogy azert arnyaljuk a kepet
    - A tuzoltok munkakori leirasa beszelyes helyekre bemenni
    - Ha nem mennek be, es kiutasitjak oket, es esetleg az epulet megsem omlik ossze, akkor aztan tenyleg ok lesznek a hibasak, hogy miert nem mentettek az embereket es oltottak a tuzet.
    - Nem sok ido volt meghozni ezt a dontest. Utolag okosak vagyunk, mert tele vagyunk tanulmanyokkal hogy miert is omlott ossze, de akkor percek alatt kellett dontest hozni, es nem tudtak se szamolgatni, se a tervezovel konzultalni, hogy vajon kibirja-e az epulet.
    Bekuldeni oket egy rohadt nehez dontes volt, es utolag valoban egy hibas dontes.

    simán a tenoristákra nyomtak minden felelősséget

    Hat mert ok is a kozvetlen felelosok. Mas maximum gondatlansag miatt felelhetne. Egyebkent nem nem veszem be a bullshitet, de ezel ugy konkretan kritikus szemmel nezve is egyetertek. Inkabb kenem a terroristara aki gyilkolt, mint a tuzoltoparancsnokra, akinek talan elete legnehezebb dontese volt, es emiatt rengeteg embert/baratot veszitett.

    Utoszokent pedig annyit, hogy Amerika a perek hazaja. Ha a legkissebb esely is van ra, hogy valakit be lehessen perelni a felelossege miatt, akkor ne aggodj, az be is van perelve.