Tibbbor#85
Csak egy tapasztalatomat szeretném megosztani veletek:
Tegnap egy küldetésben 5 db egyforma quest itemet kellett megszereznem a küldetés teljesítéséhez. Valamennyit megtaláltam, de észrevettem, hogy hű társaim is magukhoz vettek 1-1 darabot. A barlangból kifelé menet két varázslónak köszönhetően állandó kísérőmet kivéve a többiek örökre elhagytak. Le akartam adni a küldetést, de a Quest-nél az állt, hogy csak 3 db küldetéstárgy van nálam. Azt tudtam, hogy a társak "halála" után a tárgyaik az Item Storage-ba kerülnek, ezért visszateleportáltam egy kocsmához, ott meg is találtam a 2 db hiányzó quest itemet, magamhoz vettem őket, majd teleport vissza a barlangnál letett Portcrystal-omhoz, ahol a küldetést adó szerzetes várt rám. Így már le tudtam adni a küldetést, de ez azért nagyon macerás volt. Szerintem jobb lett volna úgy megoldani, hogy csak én vehessek fel quest itemet.
Más:
Írtatok már korábban is zseniális momentumokról. Az én kedvencem a következő: valamiért meg kellett állnom a csapattal(telefonon kerestek vagy hasonló) és percekig nem nyúltam a klaviatúrához. Egyszer csak mit látok. Fő társam, egy csini mage odalép elém, a szemembe néz, majd el kezd az egyik kezével hadonászni a szemem előtt, hogy ébren vagyok-e még, mi a fenéért álldogálunk ennyi ideig? Jót vigyorogtam, hihetetlen hangulatosra sikerült ez is!
Kérdés: Jártatok már úgy, hogy nem ott volt a küldetés helye, ahová mutatott? Nekem állítólag egy öregasszonyt kellett volna megtalálnom és egyfajta növényt adni neki, amiből sört készíthet, de ott egy bandita tábor volt, akik szerencsére nem rontottak rám, hanem küldit adtak. Végigjártam mindent, sörföző öregasszonyt nem találtam...