• Zóanagyvarázsló
    Hardon lett volna érdemes kezdeni, úgy tud helyenként nehéz lenni elsőre is (bár én sosem próbáltam alatta), a new game+ az jutalomjáték. A BBI viszont elég nehéz tud lenni második nekifutás során is, illetve fontos megjegyezni, hogy az is újrajátszható, ha egyszer a végére értél (mármint a kiegészítőnek külön, ha az alapsztorit újrakezded, akkor ezt reseteli), és az bizony jóval nehezebb lesz.

A Piranha Bytes játékaihoz való hasonlítást én is furcsállom. Azokban sokkal több élet - és épkézláb mellékküldetés, karakter - volt, hozzájuk képest a Dragon's Dogma szinte véletlengeneráltnak akciójátéknak hat (mondjuk a Gothic 3-ban is megvolt ez az érzet). Viszont a harcrendszer és a csatlósokkal nyomulással pedig erősen eltérő ízt ad neki. Nekem mondjuk az egyik kedvenc RPG-m a Gothic (az első és a második rész), és a DD is nagyon bejön, inkább a játék korai szakaszának elveszettségérzetében érzem őket a leginkább közelállónak egymáshoz. Nyilván jó pár hasonlóság következik a fantasy sandbox akció-RPG zsánerből, és a G2-ben is vannak sárkányok.