• Encore
    Most játszottam végig, kerestem valamit, ami hasonlít a Gothic, Risen szériára és ez olyan. 43 óra alatt értem a végére úgy, hogy igyekeztem megcsinálni minden egyedi mellékküldetést és felfedeztem mindent. A pawn-ok mesterséges intelligenciája nagyon jól sikerült, imádtam, hogy milyen jól taktikáztak, meg az egész nagyon feelinges volt.

Pontokba szedve pro és kontra:
    + Hangulat
    + Pawnok (kísérők)
    + Hatalmas, élvezetes boss-ok
    + Harcrendszer, zseniális, hogy mennyire eltérő lehet a harc ha más-más skilleket teszel aktívvá.
    + Kihívás és kicsit old school is (pl.: limitált a teleportálási képesség, sokat kell caplatni, emiatt jobban meggondolja az ember, hogy merre menjen).
    + Zene

Pár negatívum:
    - Kevés egyedi mellékküldetés (ami nem gyűjtögetős, kísérgetős és nem része a fő sztorinak), nem tudom mennyi volt, de kb 30-40 lehetett,
    - Grafika, mondjuk 2012-es játék eredetileg szóval...
    - Lehetett volna nagyobb térkép és több helyszín
    - Több, jobban kidolgozott mellékszereplő sem ártott volna...

Alapvetően annak fog tetszeni szerintem, akiknek a Gothic és a Risen széria is bejött. Nem jobb azoknál, de közel van.

Amiben pedig tanács kéne az az, hogy most hogy újrakezdtem a játékot, persze hardon, így sincs benne kihívás. Mármint, 55-ös szinten fejeztem be a játékot, ezért most ezen a szinten kezdtem, plusz a Fő Pawn-om is ennyi, és persze két kísérőnek is hasonló szintűeket választottam. Nem kihívás így újra végigjátszani. Oké, lehet, hogy a B. Island hentelés, vagy az UR-dragon, kihívás lenne, de én megint végig akarok menni a sztorin, mellékküldetéseket csinálni, de ezek értelmetlenek így, mert a sima átlagos ellenfelek maradtak ugyanolyanok, mint voltak. Ezen lehet változtatni? Akár modokkal?