• ratgab
    Gransys-en tényleg nekem is ritkán kell a gyógyító cucc. Rosszabb esetben meg le lehet rakni egy portcrystalt visszateleportálni Gran Sorenbe (vagy akár rakni egy másikat az egyik gyógyító tavacska mellé szépen meggyógyulni és visszamenni a célterületre) szunyálni egyet, aztán vissza.

Lehet én is inkább lepakolok mindent (van szétszórva a pawnok közt olyan 50-60 greewarish potent és mature változatban, illetve mindenféle itóka), mert Bitterbacken kívül nemigen kell semmi. Gyakorlatilag a pénz is csak enchanthoz kell amúgy meg a jobb cuccok is ugyanúgy el vannak szórva (sok ezekből hirdetőtáblás jutalom, illetve random drop bizonyos helyeken, amiket amúgy is érdemes többször kipucolni). Jah és nemtom volt-e már, de 7 nap után minden láda újra nyitható a játékban. Egyébként meg a mentés, visszatöltés ládanyitás előtt is működik (ha nem olyat dob amit éppen szeretnél), szóval ha speckó dropot akar valaki farmolni arra is van lehetőség. Egyébként többször találtam már spéci fegyvereket csak sima szerencsés nyitással is.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.07. 18:13:30