_(1).png?t=1504803850)
Divinity: Original Sin 2
-
dargelot #111 Persze, így jó gear-ben jó is amikor már a cuccoknak hála immun vagyok sok mindenre, meg van egy rakat strong will potim is, de amúgy bekapsz pár stunt vagy frozen-t és már újra is kezdheted a játékot. Pajzsot és magic armort szinte mindig tölteni kell, ezért is nagyon nehéz lone wolf nélkül mert körönként 4 cselekvés pontért ez nem mindig fér bele, amúgy meg marad a glass cannon, amivel ismét taccsra rakhatod magad gyorsan.
Aki ilyen könkínzó játékmódra adná magát annak azt jaslom, hogy mindent össze kell szedni, mindent le kell kraftolni, mindenkit meg kell lopni, mert ritkán van olyan cucc amit találsz és jó is, főleg NPC-k unique cucca a jó, vagy marad a vásárlás, ami ugye nem olcsó mulatság. Act 2végét act 4 közepéig egy fegyoval toltam le mert nem találtam jobbat, 3 socketes cucckat meg alig találni. Runa craft is elég döcögös, mert veszi be a matit gyorsan. Könnyebb egy kicsivel ha villian leszel és mindenkit megölsz, jó loot és xp.
Amúgy már csak az várat magára számomra, hogy Lone Wolf nélkül soloban úgy őljem meg Adramahlihk-ot, hogy engedem átváltozni. Ez még nem ment, hozza a négy csatlósát, s hipp hopp lent is van a hp-m. Anathema már felejtős lone wolf nélkül mert kell a pajzs, ami 4k armort ad.