• KisEmir
    #258
    "A fénynek az eseményhorizonton c sebességnek megfelelő szembeszél fúj azt jelenti, hogy egy hal úszik a folyóban árral szembe. A hal jelképezze a fotont. Ha a hal pont akkora sebességgel úszik mint ahogy a folyóvíz sodorja lefelé akkor a hal (= a foton) kívülről szemlélve nem megy sehova, látszólag áll. De természetesen a hal úszik fölfelé, erőlködik, működik ugyanúgy mintha nem lenne szembeszél, csak most nem halad előre. Vili?" Eddig is vili volt.^^ "sebességük inkább c2 körüli.<---- http://astrojan.zz.mu/anyag.htm" c-c2=y (Az y jelen esetben negatív szám.) A napot se hagyhatná el egyetlen hal sem. (Ugyanis a DVAG sugárzásod konstans mindenhol !!!!!!!) A hal jelképezze a fotont.

    "Nem tudom miért gondolod, hogy az atomtömegek meg a felezési idők méréséhez relativitáselmélet szükséges de tévedsz..." Ilyet sehol sem állítottam. :D A hazugtudósokon, és a kamuméréseiken volt a hangsúly komám.

    "a felezési időt például egy vekkerórával is lehet mérni ha történetesen a felezési idő elég nagy." Sőőőt egy napórával, alkohollal, vattával, befőttesüvegszettel is mérhető+ egy izotóp, ami bomlik. (Befőttesüvegszett= Befőttesüveg, és befőttesüveg-fedél.) No, de nem tudom ez hogy jön ide, amikor ugyancsak a kamuméréseken, és hauzugtudósokon volt a hangsúly. (Egyébként a honlapon levő adatokat ellenőrizted, mármint azokra gondolok amelyeket nagyvonalúan átvettél wikiről? Forrásokat igazán megjelölhetnéd :( )

    "nulla gravitációs gyorsulás." Ebben igazad van, gondolom én. (Lent leírtam.)
    "tömegek középpontjában ugyanis nulla a gravitációs hatás" Ebben nincs igazad. Az anyagot mindenhonnan ugyanakkora erővel húzza a gravitáció(Tömegközéppontban), nyilván nem fog semerre se tartani, a nehézségi gyorsulása 0 lesz (Ideális környezetben.), elérte azt a helyett ahova menni akart.

    "Nem gondolom bármi okunk lenne azt gondolni, hogy egy másik bolygó, csillag, neutroncsillag vagy akár egy fekete lyuk belsejében (ami egy csillagászati objektum és nem egy lyuk az égen) megváltozna a fizika és az objektum közepe felé haladva a gravitáció meggondolná magát és a nulla helyett hirtelen a végtelenbe tartana." Mint már írták, paradoxon.

    (Ha hülyeséget írok, nyugodtan javítsatok ki, szeretek új dolgokat tanulni.)