Fallout Shelter
  • Hirthalion
    #172
    Túl hamar visszahívod, én 1-2 napig hagyom kint, és míg eleinte csak 1-2 kupakot talál késöbb már százassával szedi. Nálam most 6000 körül van a Mr-nél.

    Én kettő robotkával már nem kezdeném újra, mert ki tudja az újnál mikor jönne össze, pont ugyan annyi pénz újrakezdeni, mint ezt átszervezni. És a lebontásból is jár vissza némi kupak. És most már vannak magasabb szintű lakóid is a küldetésekhez. vagy a védelemhez.


    Ha két Handy van csinálnék egy erőműszintet három erőművel, meg egy büfé/víztisztító szintet. És onnantól nem kell figyelned semmire.

    Az első szint most nálam ami a legjobban bejött két plussz erőmű, ahol nem mindig van ember, ide rakom azokat a 40-50 szintű első nemzedéket akinek épp nincs dolga, mert nem megy se a 'fegyvergyár', se a 'szabóság' mert nincs alapanyag. És nincs a végén lift, így lassítja a támadásokat.
    A másodiksor a büfé/víz szint, de nálam már a kert van a büfé helyén,
    és a harmadik szint az erőműszint. Ez a két (három) védvonal elég a kintről támadók ellen.



    A raktárszint és a kiképzőszint közé meg hagyok két sor szünetet, azon nem megy át sem a tűz, sem a patkány. de ha sok pénzed van ajánlom ide a 3 fodrászatot 3 őrrel, zárószintnek.