Fallout Shelter
  • Hirthalion
    Z33noo-t kiegészítve,
    A magas PERCEPTION esetén több tárgyat, ruhát fegyvert talál, szerintem erre nem a LUCK hat, mert ha magas a LUCK de csak 1 a PERCEPTION egyértelműbben kevesebb a holmi

Azért is érdemes magas ENDURANCE szinttel indítani az embert, mert elég sok szintet fog odakint lépni, és minél nagyobb annál tobb lesz szintlépésenként az élete, én 10 alatt nem is külsök ki senkit.

A LUCK meg legfeltünőbben azt befolyásolja, mennyi kupakot talál
    (amúgy a kritikus sebzés gyakoriságát is, ha random küldetést talál, szerintem nem a PERCEPTION-tól függ, az csak a 'célkereszt lassító')

A CHARISMA végül is meg plusz XP-t hoz, ha sikerül barátkozni

Én úgy szoktam hogy 6 első szintűt egyből berakok kondizni, felhúzom maxra a PEL-t, kapnak 6 jó fegyvert és a +5-ös wasteland gear-ben kiküldöm őket 1-3 napra. Mivel az A és az S 1-2 szokott csak lenni, ezekkel nem fogadom el a random küldetéseket, mert így elég nehézkesek.
    Mire visszajönnek már 30 körül lesz a szintjük, szintlépésenként majdnem a maximális lehetséges életpontot kapták a 15 E miatt (+7-es E ruhám eddig csak egyszer volt) és folytatom velük a kiképzést, jön a ami kimaradt. (SCIA) És így már jobban fogják bírni képzés közben a patkányinváziót is :) És tele leszek kupakkal és holmival.
    És ekkor kezdem csak el a questeket is, velük. Az első nemzedék meg a gyárakban robotol, mivel nekik jóval kevesebb lesz 50-es szinten is az életük és a végén meg azért bedurvul pár quest.

Utoljára szerkesztette: Hirthalion, 2017.04.29. 15:26:32