tumpi#226
Gratulálok! ;)
Jómagam csak az első "teljes" szezon felében járok, egyelőre a legtöbbet fejlődött játékos díj van kinézőbe. Illetve remélem az all-star behívó.
A #221-es hozzászólásra reagálva. Ha online játszom többnyire sima 1-1 ellen azon kívül hogy kilépnek, más gondom nincs. A tavalyi és az idei részben szerintem olyan komoly lagg nincs. De láttam már pár embert én is, lehet szerencsém van.
A játékkal a legnagyobb bajom évről évre hogy egyre kevesebb az időm, illetve hogy melyik játékmóddal játsszak. :)
Így nálam nem nagyon szokott kérdés lenni hogy megvegyem-e, mert tudom hogy tartalommal nincs gond és minden évben érződik hogy legalább a játékmenetbe belenyúlnak és többnyire jó irányba.
Bár annyi árnyalja az idei részt hogy például a my carrier módban úgy veszem észre, hogy kivettek pár videót az előző részekből.
A meccsek kezdete is a tavalyi részben sokkal hangulatosabbak volt szerintem.
Ami még nem tetszik, hogy my team módban sok meccshez ami a feladatok teljesítéséhez kell nem gép ellen kell játszani, hanem online ott pedig nem mindig, vagy csak nehezen talál ellenfelet. na ez jó hosszú poszt lett, remélem valamennyire tudtam segíteni a döntésben. Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.12.15. 09:09:16