nba.jpg
  • Marcinko
    Nem találtam patchnotest.

Egy kis vélemény:

Játszottam a virágbolti változattal pár napot és nem éreztem a játékot meggyőzőnek. Azt követően megvettem és a játékban egyre több olyan dolgot fedeztem fel, ami az offlineban nem volt. Szóval nekem tetszik nem bántam meg. Ugyanúgy egy batár( 7.1 250 ) C/PF el kezdtem mint mindig és nagyon tetszik, hogy végre nem olyan gyors egy C mint egy SF szóval a sebességet szerintem eltalálták,

Végre könnyebb passzolni, nem vadássza az AI annyira passzsávokat ( All-Star , simulation ), de azért nem is terülj-terülj asztalkám van. Végre lehet normálisan zsákolni a 2k15 Centerrel sose tudtam zsákolni , mert mindig egy contested layup vagy még annál is rosszabb dolog lett. Csak Sg/Pg vel ment de ott rogyásig.

Végre olyan mintha nem csak rpgvel játszanék, nem érheted el a labdát , mert nincs elég stealed például , hanem ha olvasod a játékot és kívülről kerülsz akkor még 50 es steallel is bele tudsz nyúlni és talán meg is tudod szerezni. 2k15 ben ilyenkor simán "átment" a kezemen a labda.

Blokkolni besegítésből lehet igazán, de a nehézség hogy kb. olyan gyors vagyok mint Roy Hibbert másnaposan, ébredés után, vagy is oda sem érek, ha nagyon behúzódok az emberemről akkor zsebpassz és büntet az emberem.

Egész jó lett azt mondom.