Resident Evil 2 Remake
  • darkSectorxxx #102
    Rage time.

    Komolyan mondom most lett igazán elegem ebből a geci Resident-ből.
    Elmennek a készítők a faszra hogy így tönrevágják a játékélményt.
    Most vágtam bele a 2. menetbe és az elsőben is agyrák volt MR X.
    De ott még lehet kicsit trükközni ha sokmindent korábban megcsinálsz meg megölöd az utadban lévő ellenfeleket, és max úgy menekülsz a szűk folyosókon a tetvedék sötét helyeken.

    De a 2.ban amikor jön még bőven kellene csinálni a rejtvényeket és nem tudsz normálisan menni mert ott van a picsádba ez a rohadék.
    És a rohadt zseblámpával is csak összevissza világít mikor futok azt se látom mi vár a sötétben, vagy zsákutcába futok, ez rohadt itemet nem tudok felvenni mert utolér. stb

    Értem én hogy ez amúgy para, de könyörgöm akkor lenne más fokozatokon hogy legyen egy könnyebb mód amiben elsőnek szépen fel tudod fedezni a területeket 100%-ra, nem 500x visszatöltve a játékot mert rossz irányba kerget a rohadék, vagy ha meg kell fordulni tuti megüt és akkor ennyi élet a világon nincs.

    Kész vége, ez volt nálam az ucsó csepp a pohárban, most fogtam és a mentésekkel együtt, ahogy van letöröltem az egész szart, minden gépről, hogy még véletlen se jusson eszembe nekiállni megint, letakarítottam ezt a rettenetet a gépemről véglegesen.

    Gratulálok a Capcomnak, köszönöm szépen ezt a terméket, megtisztelő volt.... pfúj...köpés.