• rajdi
    Reklámbevételre építeni a karriert egy lufi ami kipukkadhat, nem?
    OK legyen. 1. reklám bevételekből tartja fenn magát 2. fizetős oldallá válik, ami vékony jég, mert amíg a másik hírportál ingyenesen adja ugyan azt amit ők, nincs esélyük, többet nyújtani azonnal meg nem tudnak, hisz nincs még bevétel sem. 3. mindenki hazamegy és játszik a kölykével, megszűnik az oldal, mert ingyen ugyan ki dolgozik?
    Most komolyan, ezen problémák miatt nekem meg neked kell aggódnunk? Ha holnap feljövök ide és nem lesz SG, lehet elmegyek fagyizni egyet.
    Mindezek után meg a cikk nem a weboldalak sírásáról szól, hanem a reklámjuk megjelenésével terméket eladni próbáló cégekről (asszem : )
    Ott mi történik ha nem megy a bolt a blokkolt reklámok miatt? 1. bezárnak (nem valószínű) 2. nekiállnak jogi úton érvényt szerezni a reklámjuk monitoromon való megjelenésének. Nem járható, ha nincs adblock, lesz majd pirateblock vagy akármi, pereskedjenek, mit bánom én. 3. kitalálnak olyan megoldást, ami nekem is tetszik, és hagyom a reklámjukat megjelenni.
    Ez lenne a leglogikusabb, mégsem látom hogy erre törekednének. Azaz de, a Google pl célirányos reklámokkal bombáz, régen nem láttam már tampon vagy felmosó reklámot, de mobil vagy autófelszerelést igen. Rá is kattintottam. Jéé megoldották....