• Macropus Rufus
    "Évek óta nem, vagy alig-alig nézek tévét, például az elmebeteg mennyiségű reklámok miatt, amik kb. 3x megszakítják az egyébként hányinger műsorokat. "
    az a szőrnyű, hogy ha eléggé régóta nézed a kereskedelmi tévéket, akkor láthatod a reklámidők evolúcióját. A családom 85-86 beruházott egy parabolára antennára. Kinyílt a világ! És jöttek a meglepik. Mi az, hogy egy filmben van reklám? 1db reklám volt anno egy filmben, kb. a film felénél volt a rekálm. Max. 5-7perc. Nem volt borzasztó, de már akkor sem tartottam logikusnak, hiszen én pl. akkor mentem wc-re vagy raktam össze még egy szendót a konyhában. Tehát nem én voltam a célközönség. De mennyi az esélye, hogy csak én mentem ki a budira? Gy.k. nulla. Sztem a nézők több mint fele erre az időre időzítette az ilyen jellegű dolgait. Aztán szépen elkezdtek szaporodni a reklámok. A magyar kereskedelmi tévék még a térképen sem voltak, amikor az összes műholdas tévé (amit nézni tudtunk akkor) már 15-20 percenként nyomta 5-7 percben a reklámokat. Szóval szépen lehet látni, hogy a média is mennyire egy geci valami. Soha nem értettem, hogy mi a fenéért kell egy filmbe reklám. Okés mondjuk egy belefér. De 4-5??? 10-15 percenként?? Egyik nap lemértem a Dr. Csont alatti reklám időket. Változó, 7-10 perc között mozognak. És a reklám blokkok közötti is soha nem volt több 15 percnél. Tehát gy.k. max 15 percenként kaptam minimum 7 perc reklámot. A Dr. Csontban legalább 3 reklám van, tehát olyan 21 percnyi reklámot tettek egy amúgy - reklámok nélkül - kb. 40-45 perces filmbe.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2015.08.13. 11:22:03